Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Comenzi eBay
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Oferte/cereri servicii
Ciupanezu
Pe eBay se pot găsi foarte multe piese OEM dar şi aftermarket care costă mult mai mult în România sau care sunt importate de diverşi indivizi care practică adaousuri de 100-200%.

Vreau să vă ajut în această privinţă, pot face comenzi pe eBay fără nici un comision pentru orice utilizator al acestui forum.
Există si nişte reguli pentru că nu vreau să am neplăceri din cauza acestei iniţiative.

1. Plata se face anticipat.
Nu doresc să rămân cu diverse produse în cazul în care cineva se răzgândeşte în cazul unui produs deja comandat.
Nu este o afacere, prin urmare nu vreau să-mi asum riscuri.

2. Nu apelaţi dacă doriţi să vindeţi produsele mai departe.
Această iniţiativă nu are scop comercial şi ar fi incorectă o asemenea practică.

3. Puteţi comanda şi produse care nu au legătură cu domeniul auto sau moto.

Vă voi trimite pe mail factura online după plată şi comenzile vor ajunge direct la domiciliul dvs. pentru că pot completa datele dvs. la achitarea produsului.

Am cont pe eBay şi cont PayPal, prin urmare nu există riscuri.

În caz că cineva vrea să-şi facă un cont pe eBay şi nu ştie cum, îmi poate trimite pm şi îi voi explica tot ce are de făcut.

Pot aduce piese de pe orice site eBay, nu doar de pe eBay.com.
iorgos
Felicitari pentru aceasta decizie de ai ajuta pe colegii dupa forum. celb (4).gif
haifisch
jos palaria....ma inclin in fata bunavointei tale laugh.gif

no really....frumos gest
bartro
Chiar m-am intrebat, ai gasit cumva o metoda de transport mai ieftin sau si pentru repere mari? Ca pe mine ma oftica sa dau pe transport inca cat face licitatie. Sau ca nu pot sa cumpar chestii mari.
georgem
Dacă vânzătorul e cinstit, livrarea nu costă foarte mult. Mi s-a întâmplat să plătesc pentru transport din Germania cu greutate mică 20 de Euro prin Deutsche Post (ajunge la noi prin Poşta Română în aproximativ 3 săptămâni), şi pentru cele 2 braţe Meyle am plătit 20 Euro cu transport prin DHL (şi aveau greutate mare, nu mai ştiu daca 10 sau 20 Kg), livrare direct la domiciliu în aproximativ 1 saptămână). Şi găsisem aceleaşi braţe cu 30 de Euro mai ieftine, dar era transportul cu 30 de Euro mai scump (incercare de ţeapă din partea vanzatorului zic eu, să pară că e produsul mai ieftin dar sa te ardă la transport). Şi am văzut multe licitaţii cu preţ foarte mare la transport...
bartro
Da, dar ca exemplu concret, un termostat la 16 Euro si transport 15 Euro, face mai putin interesanta treaba cu Ebay. Si imi trebuie multe repere mici. Este interesant doar daca gasesc mai multe la un vanzator.

Ciupanezu
Dacă per total ieşi mai ieftin decât dacă iei piesa din România, ce mai contează că transportul costă cât produsul?
Contează câţi bani scoţi din buzunar în total.

QUOTE (bartro @ Dec 19 2010, 05:42 PM) *
Chiar m-am intrebat, ai gasit cumva o metoda de transport mai ieftin sau si pentru repere mari? Ca pe mine ma oftica sa dau pe transport inca cat face licitatie. Sau ca nu pot sa cumpar chestii mari.


De cele mai multe ori găsesc produse care la noi costă mai mult chiar dacă trebuie să plătesc şi transport.

Transportul nu este atât de mare încât să nu merite să cumperi de pe eBay, mai ales că pe eBay găseşti lucruri care la noi sunt foarte rare sau foarte scumpe.

Este adevărat că sunt şi ţepari care pun un preţ mai mic decât ceilalţi vânzători care vând produse similare, însă recuperează prin adăugarea unui tarif mult mai ridicat pentru transport.
Însă dacă eşti atent nu iei ţeapă aşa, eu nu cumpăr până nu ştiu exact cât costă transportul.
Ciupanezu
Rog închiderea topicului.
bartro
Te ai saturat? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.