dupa ceva zile de stat in frig,am demontat instalatia de cruise control de la e23,si azi am terminat de montat pe e12.
am incercat sa scot cat mai cu atentie firele,le-am notat care de unde ar fi...
maneta a fost plug&play,la calculator i-am gasit un locsor pe sub bord,motorasul cu cablu aveam cam un sg loc unsa sa il fixex,si acolo a si mers din fericire...
azi dupa masa am iesit la o proba cu ea,,,sunt ceva probleme..pe la 60 la ora am dat de maneta,in toate pozitiile,nu zicea nimic...la un moment dat am reusit sa o accelerez,dand de maneta in spate,catre bord...e normal ca de acolo sa se accelereze? sau tr sa trag spre mine ca sa accelerez?..ca nu mai reitn de la e34..
apoi,am obs,ca daca dau tot spre bord,se stabilizaeza pe viteza care eram.faptul cel mai bucuros e ca se dezactiveaza imediat cand pun frana.ma speriasem un pic,cand am vazut ca pot decat accelera si nu merge sa decelerez

dar apoi am calcat frana un pic si s-a dezactivat instant...
sa fie din calculatro problemele?
ca vreo mufa gresita nu cred ca am pus..am avut asa:o mufa pe spatele vitezometrului,unde scrie TEMPO,ca sa vada cand am 40 la ora sa mearga activat,alta mufa la mufa aia mare patrata de sub volan,care ii dadea + cand apasam frana,adica partea care tine de dezactivare cand franezi,apoi am avut alt fir care era + pe contact si un - permanent...cam astea erau firele...si mai e o mufa cu un pin,care nici al e23 masina donatoare nu era legata nicaeri,si un fir legat pe placuta aia cu leduri de la ceasuri care indica la automate treptele,nici ala eu nu l-am legat nicaeri si nu stiu pt ce ar fi
vad ca pe realoem,la instalatia de cruise la e23,arata si un "clutch switch",ca intrerupatoru de la frana,iar e23 donor fiind automat,fara ambreiaj nu avea mufa catre acolo,dar nu vad la ce e necesara mufa pe ambreiaj!?
...ceva sugestii?
ceva poze aici la masina mea:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...mp;#entry131916