Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand faruri clare e34 cu angel eyes, 4 lupe si folie carbon
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
MAD520
Au sticla clara, angel eyes, sunt toate cu lupa, iar oglinda este imbracata cu folie carbon. Plus pleoape imbracate in carbon.
Vreau sa scap URGENT de ele. In principu as vrea la schimb o pereche de Hella Smoked, sau faruri originale plus o diferenta... sau doar bani: 100 euro sau 130 euro CU XENON pt faza scurta. Cineva s-a schinuit sa le faca asa, au costat o gramada de bani, iar eu le voi face negre daca le mai tin pe masina, ceea ce ar fi pacat pt ca oricum tot nu le voi tine.
Tel: 0723949736
MAD520
up
MAD520
PRET NOU: 100 euro = farurile cu lupe & angel eyes + pleoape + xenon
MAD520
300 LEI = farurile cu lupe & angel eyes + pleoape
MAD520
up
MAD520
UP!

PS: am tot fost intrebat despre dimensiunea lupelor. in poza este o iluzie optica creata cu ajutorul foliei de carbon, dar toate cele 4 lupe sunt egale. sunt 4 faruri de faza scurta. unul deja a fost transformat in far de faza lunga prin scoaterea unei tablite. trebuie facut acelasi lucru si la celalalt si pe urma vor fi 4 faruri cu lupa dintre care 2 de scurta si 2 de lunga, sau se poate pune tablita la cel care nu o mai are si pe urma toate 4 vor fi de scurta. Se pot scoate foliile de carbon si se poat vopsi, sau nu... sau cum doreste fiecare... numai sa scap odata de ele ca imi ocupa spatiu si am nevoie de bani smile.gif

PS: eu nu le pastrez pt ca nu imi place angelul neon si ar fi pacat sa il scot de acolo sa il vand separat...bla..bla... si in plus nu imi plac nici sticlele clare. Prefer farurile originale (cum am) sau HELLA SMOKED (daca are cineva si vrea sa facem schimb, accept fara discutii, iar daca este cazul, ofer diferenta)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.