Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FURT sau nu
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Dobricaliviu
un prieten si-a cumparat un e 21 315 din germania , pt. recarosare inca unul inscris , pe care-l tinea la piciorul podului fundeni , langa vulcanizare , este rosu si a disparut , stie cineva ceva ? revin cu mai multe detalii , gen VIN si altele , are scaune crem de e 30 saloon
TiL
Sa raporteze si la politie cat mai repede.
A disparut cel inmatriculat, nu?
bartro
Mergi si la politia comunitara, si la ADP. Vezi unde au parc pentru masini ridicate.
Dobricaliviu
si noi tot la asta ne-am gandit , mai sapam , multumim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , nu , dupa recarosare
05aBi
Sa nu-l fi luat niste tigani sa-l duca la fiare vechi.
Sau dupa cum a zis cineva mai sus, sa fi facut plangere proprietarul curtii in fata careia era parcat si sa-l fi saltat cei de la adp.

Nu a inmatriculat masina ? Am vazut ceva poze pe alt forum. BV xx BUX
316i
....daca ati lasat masina acolo...ce sa va fac. Ultima data cand am trecut pe acolo era si cu capota saltata. Au mai fost masini care au stat tot acolo si au disparut, nu e prima.
Dobricaliviu
QUOTE (316i @ Dec 27 2010, 12:40 PM) *
....daca ati lasat masina acolo...ce sa va fac. Ultima data cand am trecut pe acolo era si cu capota saltata. Au mai fost masini care au stat tot acolo si au disparut, nu e prima.

casa unde era parcata este a unui prieten , probabil din" neatentie" ,nu a vazut nimic
brown.shark
mai oameni buni, pe foametea asta si in buc, cum sa lasi asa o masina de capul ei ?
Ciupanezu
Dacă o laşi să arate de parcă e abandonată, poate dispărea de oriunde.
iorgos
La cat timp a stat E30-ul si E28-ul pe acel trotuar si nu au "fugit" de acolo mi se pare ciudat ca a "fugit" un e21, care sa fim sinceri era de munca la el si nu arata stralucit.

Dar asta este Romania noastra "infloritoare". smile.gif
bartro
Depinde si de zona, la mine in jur sunt niste berline abandonate, un lada, un lancer 16V si un 4X4 ceva mare si nu le ia absolut nimeni. A stat si un E30 ix 2 ani fara sa-l atinge cineva.
Viper05
QUOTE (Dobricaliviu @ Dec 15 2010, 06:22 AM) *
un prieten si-a cumparat un e 21 315 din germania , pt. recarosare inca unul inscris , pe care-l tinea la piciorul podului fundeni , langa vulcanizare , este rosu si a disparut , stie cineva ceva ? revin cu mai multe detalii , gen VIN si altele , are scaune crem de e 30 saloon

cum adica furt sau nu? nu sunteti siguri ca-i furat sau cum?
brown.shark
QUOTE (bartro @ Dec 27 2010, 10:22 PM) *
Depinde si de zona, la mine in jur sunt niste berline abandonate, un lada, un lancer 16V si un 4X4 ceva mare si nu le ia absolut nimeni. A stat si un E30 ix 2 ani fara sa-l atinge cineva.

bart, daca te-ai indura, mi-ai face 2-3 poze cu lancerul si 4 x 4 ?
dupa ce le ai le-as vrea p mail.
merci mult.
bartro
da, sa vad daca mai topeste zapada de pe ele. Lancer e un GTI, model din link. Pacat de ea, altfel: http://www.designercars.dk/membercars/290
brown.shark
"mean machine" mitsu al....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.