Help - Search - Members - Calendar
Full Version: gasit de vanzare e12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
haifisch
nu credeam ca mai exista asa ceva pe la noi

chiar frumoasa
Sportivu
cred ca glumesti, nu?
Mihai_AMD
haifisch ai dreptate,nu are oricine sub nas un e12 cu kitu ala pe el,in Rromania in ziua de azi.ca e naspa culoarea asa e,dar prea putin conteaza nuanta unei vopsele atata timp cat in 24h se poate schimba.sau stopurile alea "tunate" care in 6minute se pot schimba
xox
Nu stiu ce nu va place la masina asta, afara de praguri. Culoarea e ok, pana si stopurile daca-s smoked pe bune si nu cu folie sunt ok.

Sunt curios mai mult cum arata interiorul. Asa de afara chiar imi pare ok.
haifisch
oooo domnu sportivu buna ziua....o maslina, o saratzea....o pruna? smile.gif

ma refeream la aspectul general al masinii....ca detaliile se pot face pe gustul fiecaruia....

ca exemplu pe mine nu ma descurajeaza daca vad un e28 care arata ok dar are ditamai stickerul cu nike....sau alte chestii de genul

cel mai bun exemplu e fosta masina a lui ionut (TIR) ....
xox
Ursu ala nebun? laugh.gif
Sportivu
Intr-adevar, e o chestie de gusturi personale. Dupa mine un E12, sau un E21 nu au ce face cu praguri si spoiler in spate, Prefer numai pe fata + eleron spate

Parca arata mai bine fara atata incarcatura....
TiL
Mi se par neterminate masinile care au doar plug in fata. Trebuie sa aiba macar praguri, de dragul aerodinamicii. Si tot de dragul aerodinamicii (dar si a look-ului) spoilerul spate sa fie coborat doar pe laterale, spre roata, dar in spate sa fie ridicat, sa nu atarne.
bartro
E12 si aerodinamica sunt 2 chestii total necorelate, pot sa lipesti de masina asta ce vrei tu, tot caramida ramana smile.gif
Sportivu
Ai dreptate bart, mai misto decat un spoiler bbs, sau Zender, dau eu mai stiu ce este o idee de "plug" cam ca la E3, E9, etc (adica ceva mai simplu, mai rudimentar in ton cu masina)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.