Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce tip de diff este asta?
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
cristic
Ce scrie pe el:
pe carcasa: 7 - 1510 - 84
GGG 40
pe pinionul ala mare: H2N25100699
cristic
asta m-am prins biggrin.gif , dar de la ce tip BMW o fi? serie 3,5.... si ce motor? Daca e de la un 318 e bun merge sa-l pastrez smile.gif
cristic
o sa-i numar biggrin.gif
l-au gasit baietii prin atelierul auto cica sta pe-acolo de vreo cativa ani :unibrow:
daca e de pe un 325 de ex si-l pun pe a mea o sa am demaraj mai mare sau mai mic? :unibrow:
consum mai mare sau mai mic ?
cristic
e na, cum adika sa-l schimb, nici gand de asa ceva, era decat o intrebare, oricum eu sunt de principiu ca atata timp cat merge si nu face probleme nu trebe sa il bag in seama.
oricum pe ala il tin ca si piesa de schimb, ar fi pacat sa-i lase sa-l arunce biggrin.gif
cat despre cum ar merge masina cu un diff (pp ca de la o masina mai puternica) era o intrebare pt a-mi imbogati eu cunostintele biggrin.gif ... cine stie ce mai gasesc prin atelierul ala auto :unibrow:

iar de timp liber ... imi vine sa plang, n-am avut timp nici macar sa schimb uleiul si filtru de aer
cristic
sa mearga mult mai rapid hmm nu merita sunt foarte multumit :nod:
de consum... daca as sti ca o sa-mi consume 5-6% mixt m-as baga, dar sa nu fie foarte puturoasa biggrin.gif
Iulika0069
Daca iti skimbi diferentialul cu unul mai "lung", vei avea un consum mai mic in afara (daca nu tragi de ea) si probabil un consum mai mare in oras (zic probabil pt ca io inca nu am avut cand sa fac consumul corect)
Recomand aceasta skimbare - de ex un diff. de diesel 324td - doar celor cu 325i sau 323i (320?), altfel stai si te uiti ca nu mai urca masina in tr. a V-a.. sau ca esti nevoit sa bagi tr. I (!) la 40km/h!

Diff-ul scurt nu te ajuta decat la liniute sau la 0-100km/h - daca te ajuta.
Odata ce ai pus masina in miscare il poti simula f. usor, cum zice jaffar, mergand mai turat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.