Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar motor e28/e30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
florineluspr
Salut.Cumpar motor pentru e28.Il vreau complet complet inclusiv cutia.Eu pe masina am m20b25 dar e cam pe duca.
Daca in caz vinde careva un m20b25 fara anexe adica doar ansamblul motor bloc pistoane chiuloasa fara baie fara galeria de admisie fara ambreiaj.doar bloc vibrochen pistoane chiuloasa,s-au orice alt motor care se poate monta pe e28.
As mai avea nevoie si de diferential blocant+ceasuri bord tot de e28.
tomado e28 owner
Avea Chychy un 2.8 de pe e28, daca nu l-a dat intre timp...
Chychy
Multumesc Doru, da, intr-adevar am eu motor m30b28 cu tot cu acesorii si cutie, baia de ulei e de pe e32 deci il pui fara probleme pe e 30, am si ceasuri de la e28 si un diferential 2,65 de pe e28. daca vrei ma gasesti la Chychybigboy@yahoo.com. Daca le vrei pe toate iti fac un pret bun.
florineluspr
QUOTE (Chychy @ Dec 6 2010, 12:07 AM) *
Multumesc Doru, da, intr-adevar am eu motor m30b28 cu tot cu acesorii si cutie, baia de ulei e de pe e32 deci il pui fara probleme pe e 30, am si ceasuri de la e28 si un diferential 2,65 de pe e28. daca vrei ma gasesti la Chychybigboy@yahoo.com. Daca le vrei pe toate iti fac un pret bun.

ti-am dat add.Spune un pret pt motor.Diferentialul e blocant??e totusi raport cam mic.Destul de lung.Ma intreseaza in mod special motorul si ceasurile de bord.
Chychy
QUOTE (florineluspr @ Dec 6 2010, 12:13 AM) *
QUOTE (Chychy @ Dec 6 2010, 12:07 AM) *

ti-am dat add.Spune un pret pt motor.Diferentialul e blocant??e totusi raport cam mic.Destul de lung.Ma intreseaza in mod special motorul si ceasurile de bord.

300 de euro motorul complet cu tot cu cutie si ceasuri
TiL
Daca te intereseaza un bord mai special, dar de diesel....: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4688&st=0
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.