Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand cutie automata 4 trepte E28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
MAD520
Vand cutie automata (4HP22 parca (nu ma pasioneaza cutiile automate)). Are 4 trepte. Este modelul la care poti sa selectezi treapta 1 si sa ramana in ea. Are urmatoarele pozitii PRND321. Este in stare foarte buna. Nu da semne de oboseala, adica cupleaza foarte bine, ferm, schimba foarte bine, nu se aud sunete. Doar cand trece in treapta a2a se simte in general (uneori nici atunci nu se simte) , in rest la 3 si 4 trebuie sa fii foarte atent ca sa simti cand schimba. Pierde lichid pe undeva... nu imi dau seama exact, pare a fi la imbinarea unui furtun, insa cat o mai tin pe masina merg asa cu ea si doar completez cand este cazul. Se poate proba. Este inca pe masina si face km aproape zilnic.
(pt cine trece de la manuala la automata sau pur si simplu are nevoie de anexe) o vand impreuna cu pedala de frana, jumatatea de cardan, becurile din bord, schimbator, ornament, butonul de sub pedala de acceleratie...
Cutia este pe E28, insa merge si pe alte caroserii.
Ca fapt divers, am un prieten foarte priceput la cutii automate si i-am dat masina sa faca o tura. M-a asigurat ca este in stare foarte buna cutia.
Pret: 150 euro
Tel: 0723949736
MAD520
UP!
05aBi
thumbup.gif
MAD520
Se poate sterge topicul.

PS: mi se pare mult mai logic sa stergi un topic care nu mai este de folos si sa castigi spatiu, decat sa il inchizi, dar el sa existe doar ca sa te amageasca atunci cand cauti ceva pe forum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.