Vand interior din piele crem pt e28. (merge si pe e12) Este in stare buna. (eu nu am vazut in stare mai buna de atat pe vreun e28 in Ro pana acum). Cine doreste, il poate lua impreuna cu fetele de usi (care in afara de vreo 2 zgarieturi, sunt in stare foarte buna si sunt tot crem pt ca altfel nu mai pomeneam de ele). Mocheta de asemenea este crem si in stare buna. Chiar si bordul (negru cu partea de jos crem) as putea sa il dau daca este cazul... doar ca are cateva gauri pt ca "persoana" care a avut masina inainte, a montat 2-3 suporti pt telefon.
Scaunele sunt incalzite. Fiecare scaun are buton separat, cu 2 pozitii. Scaunul din dreapta functioneaza perfect, se incalzeste f bine si sezutul si spatarul, insa la scaunul soferului s-ar parea ca sezutul ori nu se mai incalzeste la fel de mult ca spatarul, ori nu mai merge deloc. Nu imi dau seama pt ca stau pe el si oricum se incalzeste de la mine

) Insa un lucru este clar: nu se mai incalzeste la fel de bine ca spatarul. Una peste alta, este un interior frumos, placut si comfortabil ...si calduros:) Bancheta are cotiera si este si ea in stare la fel de buna. Scaunele fata sunt si ele dotate cu cotiere doar ca pielea de pe ele arata urat cand sunt lasate jos. Daca sunt ridicate (cum le tin eu), arata foarte bine pt ca pe partea vizibila pielea este in stare foarte buna. Deci din pct meu de vedere nu consider cotierele o problema pt ca nu le folosesc, iar daca cineva vrea sa le foloseasca, iar nu cred ca este problema pt ca daca ai mana pe ea nu se vede pielea, iar cand nu o folosesti, o ridici si arata impecabil

) Polita spate este tot crem si are perdeluta incorporata. Are gauri pt difuzoarele originale.
Interiorul este pe masina. Poate fi vazut\probat.
Pozele nu sunt cele mai bune pt ca nu au fost facute special pt acest topic. Poza mai buna cu bancheta nu am inca, dar in realitate nu este inchisa la culoare ca in poza si se prezinta in stare foarte buna.
Pret: 250 euro
Tel: 0723949736