daman
Nov 14 2010, 06:16 PM
masina este pe strada atmosferei ,intrarea se face din blvd timisoara la vreo 100m dupa mall plaza ,sensul spre valea cascadelor.am vrut eu sa-l iau in primavara dar ala care il vinde e un jeg de om care vroia sa il dea la programul rabla ca sa ii ia masina noua lu fisa.intre timp am facut rost de un vaucher pentru rabla dar nici asa nu vroia sa il dea pe motiv ca nu are bani momentan si nu poate sa plateasca avansul pentru masina noua.poate vreunul din voi se intelege cu acest om si ia masina ca e pacat de ea sa ajunga la fier.masina arata bine.scuzati calitatea pozelor le-am facut acum pe inserat cu telefonul.il puteti suna la telefonul asta 0727847342
haifisch
Nov 14 2010, 07:44 PM
multumim pentru efort
chiar arata bine in poze masina
TiL
Nov 15 2010, 06:12 PM
yep, foarte interesanta
brown.shark
Nov 15 2010, 10:11 PM
si, cam ce pretentii pretinde ?
cva poze cu "fisa" ? ca daca nu luam masina de la tembel poate o luam de la domnisoara....
io'sŪ
Nov 16 2010, 01:12 PM
brown.shark
Nov 16 2010, 06:16 PM
...sau poate ne face un discount daca-l scapam de ambele belele...
eugene12
Nov 16 2010, 06:37 PM
am fost si am vazut masina si cam are chit peste tot.Pe capota se vede cum e crapat si pe aripa.
daman
Nov 16 2010, 08:50 PM
hai ca nu e chiar asa tragic. sa gasesti un e21 tipla in romania si sa mai fie si la bani putini e cam greu.eu am vazut masina de mai multe ori,intradevar nu e in cea mai buna stare dar in comparatie cu alte cazane arata bine.daca ma intelegeam cu propietarul o luam .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.