Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 Coupe White
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Ali_ump
E30 Coupe Mtech 1,an 1985, motor M20B20 Jtronic , 125 cp
haifisch
bine ai venit!

ti-am vazut masina si pe 4tuning...mai rar mai gasesti un urs cu mtech1

multa bafta
Ali_ump
QUOTE (haifisch @ Nov 13 2010, 03:02 PM) *
bine ai venit!

ti-am vazut masina si pe 4tuning...mai rar mai gasesti un urs cu mtech1

multa bafta

Multumesc de primire!
Si eu ma bucur ca l-am gasit si am reusit sa il achizitionez! O sa incerc sa il pastrez cat mai bine ca stiu ca sunt rari! IN ideea asta am reconditionat kitul mai exact fata si spatele...inca am nevoie de bandouri in stare mai buna (chiar noi) si barele cromate ca sa fie cat mai OEM! Jantele sunt in plan (BBS RS), suspensia e in plan si jumate achizitionata pentru primavara smile.gif ...e work in progres:)
Se lucreaza constant, primeste tot timpul cate ceva in limita posibilitatilor! Cu timpul va ajunge sa arate cum trebuie wink.gif
Pe 17 Noiembrie face un an de cand e la mine ...2 poze comparative:)
INTERCEPTOR
maamaaa,aia pe spate este heliport.bine c aai scapat de ea.arata foarte buine.spor si suucces
Ali_ump
QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 14 2010, 11:29 AM) *
maamaaa,aia pe spate este heliport.bine c aai scapat de ea.arata foarte buine.spor si suucces

Eleronul a fost primul element care a zburat de pe masina , impreuna cu altele...
Multumesc de aprecieri!
Ali_ump
Cateva poze la un an de ursarie:)
http://dragosfoto.blogspot.com/2010/11/nt-...g.html?spref=fb
05aBi
Felicitari pentru stadiul in care ai reusit sa aduci masina, arata foarte bine! Ursi pre-facelift imi plac mult mai mult decat cei facelift, iar albul e una din culorile care imi plac, si care dau bine pe un bmw, fie el vechi sau nou.
In locul tau as cauta sa-mi pun barile nichelate, ar arata mult mai bine decat cele actuale.
Dovada :
Ali_ump
QUOTE (05aBi @ Nov 17 2010, 12:05 PM) *
Felicitari pentru stadiul in care ai reusit sa aduci masina, arata foarte bine! Ursi pre-facelift imi plac mult mai mult decat cei facelift, iar albul e una din culorile care imi plac, si care dau bine pe un bmw, fie el vechi sau nou.
In locul tau as cauta sa-mi pun barile nichelate, ar arata mult mai bine decat cele actuale.
Dovada :

Multumesc pentru aprecieri! Sunt constient ca inca mai este de munca pana sa arate cum vreau: iar barele nichelate sunt de mult in plan insa nu am gasit unele in stare ok...raman in cautare ..insa de pe net nu stiu ce cumpar daca nu vede ochiu meu...asa ca daca nu gasesc in zona...cam slabutze sanse sa apara repede pe masina! Dar tot raul spre bine...daca cineva de aici vede si se sesizeaza poate ma ajuta cu o pereche in stare buna , fara rugina , sa nu necesite reconditionare majora...
haifisch
daca tii neaparat sa pui bari nichelate....incearca macar sa gasesti niste bari nelovite....si cu rugina de suprafata.....

05abi si-a cromat barile la al sau E21 si au iesit foarte ok
alex230ro
dragut,nu am mai vazut de ceva timp un urs cu M tech 1,parca i-ar sta mai bine mai jos un pic dar banuiesc ca deja ai asta in plan
Ali_ump
QUOTE (haifisch @ Nov 23 2010, 07:46 AM) *
daca tii neaparat sa pui bari nichelate....incearca macar sa gasesti niste bari nelovite....si cu rugina de suprafata.....

05abi si-a cromat barile la al sau E21 si au iesit foarte ok

Da, tin sa le pun pentru ca am vazu urs alb cu bare nichelate, arata minunat , insa nu am gasit ceva care sa fie ok inca ...astept tre sa apara si ceva bun!
Nu am in zona nici un atelier/firma care sa se ocupe de cromat...le-as face la loc pe ale mele...

QUOTE (alex230ro @ Nov 23 2010, 09:02 AM) *
dragut,nu am mai vazut de ceva timp un urs cu M tech 1,parca i-ar sta mai bine mai jos un pic dar banuiesc ca deja ai asta in plan

Am deja suspensia fata dar nu e montata pentru ca oricum vine iarna si e belea cu drumurile , iarna asta iau si amortizoare noi spate cu arcuri cu drop - 60mm la primavara we ride low! Sunt constient ca va arata muuult mai bine atunci ...
Ali_ump
Noile jante pentru asta micu:D BBS RS 101 pe 15
NU pot pune poze...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.