Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit E12 520 de vanzare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
TiL
Am gasit o masina cu mare viitor.
E12 520, interior superb, tinuta in garaj pana acum un an si ceva. Asta se vede la bordul necrapat, lipsa rugina in jurul chederelor de parbriz/luneta/portbagaj.
Motorul aproape ca NU se aude, elicea face galagie mai mare, vascul e cam dur dar nu-i sudat.
185.000 km

Rugina ici-colo tipica E12 din anii aia, masina e din '77 parca. Se vede in poze, pe contraaripi fata, nimic grav pt E12. Sigur va fi ceva de lucru si la podea pasager+sofer, dar din nou nu-i mare lucru sa refaci podeaua. Si ceva pe la contraaripa spate.

Cutia intra foarte frumos in viteze, cauciucuri noi. Proprietarul nu are habar de bmw, a intretinut-o si el cum a stiut, a mers foarte putin, doar cateva drumuri la Cluj si la mare.

E infranata ca sta de ceva vreme afara. In schimb... nu are frane biggrin.gif Zice ca pompa e dusa si consuma lichidul (il baga in tulumba).
Amortizoare fata noi, spate cam barcuta. Articulatii cica bune.

Un semn de accident slab in bot, reparat cu chit pe capota, ar merita o capota buna, dar merge si cu asta.
Esapament hand-made, a iesit f bine, dar nu stiu cat de ruginit e.

Pretul afisat: 50 mil. Il lasa la 40 pentru ca nu are frane. Asta era acum o luna, aproape sigur mai lasa ceva.
05aBi
Speram sa faci un topic cu ea, dar nu aici, ci la "Masina mea". tongue.gif
TiL
Prea putin de lucru la asta, decat sa ma plictisesc cu ea as fi luat SI-ul din Timisoara.
Apoi m-am calmat, e placut sa ma stiu fara datorii.

BTW, pretul SI-ului a scazut si el destul de mult. Daca era in Bucuresti cred ca-i mai faceam o vizita care se lasa cu ... datorii biggrin.gif
Adys_m1986
E la vanzare de aproape 1 an...apropos ai fost pe la Chitila si n-ai zis nimic smile.gif
brown.shark
TiL - sa nu crezi ca vreau sa te contrazic aiurea, dar sa stii ca dupa o curatire cu jet la temp / pres max. contraaripile alea sunt foarte problematice. mai ales ca la e12 nu-s intariturile de la e28 (aici s-au mai perfectionat). acolo toata lucrarea de reparat trebuie sa se faca cu mecanica data jos si cu un jug facut custom care sa mentina dimensiunile de fabrica....
TiL
QUOTE (Adys_m1986 @ Nov 10 2010, 01:16 AM) *
...apropos ai fost pe la Chitila si n-ai zis nimic smile.gif
M-am oprit la capatul tramvaiului smile.gif Am fost pe la Liviu Dobrica si mi-a zis de masina asta. Merita vazuta live, pozele facute cu telefonul sunt cam intunecate.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.