Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LSD E34
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Gabi_323i
carcasa mare rau, cu prindere pe lateral, in stare f buna. 250e
io'sŪ
georgem ??? unde esti?
georgem
Aici, dar mi se pare prea scurt raportul. As prefera 3.23, cum e cel original.
CRM112
cum e asta pt. tds?
georgem
Am impresia ca tu ai 2.65 raportul din fabrica, deci ar fi foarte scurt pentru tds.
Gabi_323i
exista si 3.25 pt Dl georgem
georgem
Nu imi convine 3.64 nu numai pentru ca scade viteza maxima de la 230 la ~205 (pentru ca doar de 2 ori am trecut de 200 Km/h pentru scurt timp, viteza maxima nici n-am testat-o) ci pentru ca mi-ar creste turatia cu care merg la drum lung si implicit si consumul de benzina.

Poti sa-mi dai mai milte detalii despre 3.25? In ce stare e? Se potriveste la mine pe masina?
CRM112
si pt dl. crm sa puna pe tds exista? smile.gif
Gabi_323i
diferentialul este in stare buna, este dat jos dupa o masina de germania, se potriveste la tine daca ai big case, adica cu 8 suruburi la capacele de la rulmenti unde intra planetarele
Rotti
nu ai si planetarele pt el din intamplare?
georgem
QUOTE (Gabi_323i @ Nov 11 2010, 05:26 AM) *
diferentialul este in stare buna, este dat jos dupa o masina de germania, se potriveste la tine daca ai big case, adica cu 8 suruburi la capacele de la rulmenti unde intra planetarele

Nu-mi dau seama daca s-ar potrivi sau nu, asa ca am facut niste poze. Poate iti dai seama daca se potriveste sau nu... Eu vad doar 6 suruburi la planetara.

Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachmentClick to view attachment

PS. In prima poza se vede pe diferential ceva ciudat, si in poza a treia se vede ca nu mai e. Era un cuib de ceva ciudat, ca niste viespi dar foarte mari. Tocmai acolo si-au gasit loc ferit sa-si faca cuib... Era vechi oricum, erau moarte larvele si cuibul era foarte uscat.
io'sŪ
nu la suruburile de la planetara s-a referit, in spatele planetarei e un capac care tine rulmentul, acolo ar trebui sa fie 8 suruburi.
Rotti
este carcasa medie a lui, cea cu 6 suruburi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.