05aBi
Nov 5 2010, 09:52 PM
Am avut un gol in suflet la auzul vestii.

Dupa cele 51 de ore de suferinta in spital, in dimineata aceasta, inima i-a cedat.
Nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt acum ...
http://www.youtube.com/watch?v=j6we2UnWlQk...feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=BRk-gjAE_ks...feature=relatedRamai cu bine, Maestre!
haifisch
Nov 6 2010, 03:04 AM
nu am fost niciodata un fan al lui si al cenaclului
dar imi pare rau ca a suferit atat
Dumnezeu Sa Il Odihneasca!
David
Nov 8 2010, 04:49 PM
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace!
george_soferu
Nov 17 2010, 02:45 PM
Ma bucur ca nu au fost comentarii negative la adresa lui, cum au fost la TV. A fost un mare om. Dumnezeu sa-l odihneasca.
TiL
Nov 17 2010, 03:46 PM
Ma numar printre cei care s-au abtinut sa scrie ca sa nu scrie comentarii negative

Pentru ca, la urma urmei, a murit un om...
Viper05
Nov 17 2010, 05:00 PM
QUOTE (george_soferu @ Nov 17 2010, 02:45 PM)

Ma bucur ca nu au fost comentarii negative la adresa lui, cum au fost la TV. A fost un mare om. Dumnezeu sa-l odihneasca.
mie mi-a placut intotdeauna
nmg
Nov 18 2010, 05:20 PM
QUOTE (TiL @ Nov 17 2010, 03:46 PM)

Ma numar printre cei care s-au abtinut sa scrie ca sa nu scrie comentarii negative

+1
Daca vreti, putem detalia.
tomado e28 owner
Nov 18 2010, 05:40 PM
Nici eu nu am fost fan, dar stiti cum se zice, despre morti numai de bine
xox
Nov 18 2010, 07:36 PM
Eu nu cred ca am citit vreo poezie d'a lui.
Dar a infiintat totusi cenaclul Flacara. Si sunt sigur ca a mai facut si altele pentru care merita sa ni-l amintim. Altii ce-au facut?
Tigresse
Nov 21 2010, 01:02 PM
Mie chiar imi plac unele din poezii. Ca om, l-am vazut de aproape de cateva ori si nu mi-a placut genul. Deloc. Plus ca auzeam comentarii ale soferului lui, pe unde il ducea si de unde il lua. Lucruri care nu ii faceau cinste. Mi se pare absolut grotesc cum unii, desi nu au citit nicio poezie de-a lui (sau de-ale altora) macar, ci doar stiau numele de la TV, acum isi ridica poalele in cap de durere.
Am trecut pe langa cimitir exact cand era marea manifestatie (la inceput am crezut ca se da ceva gratis in zona, sau s-a deschis un nou Mall), adica inmormantarea lui. Prea multa bagare in seama a unor neaveniti, care se urcasera si in copaci ca sa vada spectacolul trist, prea multa politie, jandarmi, ca sa nu mai zic de Garda de Onoare. Ar trebui mai multa decenta si in manifestarea eventualelor pareri de rau.
M-a frapat ca in acea zi nu mai era nicio CRIZA economica. Dintr-o data oamenii aveau un nou circ, aveau ce pune pe masa in lipsa de mancare, adica ultimele stiri despre un om mort.
bartro
Nov 21 2010, 01:17 PM
Panem et circenses.
05aBi
Nov 21 2010, 02:00 PM
Nu vreau sa iau apararea nimanui, dar sa fim seriosi, mai mult sau mai putin nimeni nu poate fi considerat un sfant. A compus cateva poezii bune, dar in rest mi s-a parut un poet slab, si poate ca am exagerat putin cu titlul topicului. Ceea ce am vrut sa subliniez in primul post a fost faptul ca: Bun rau cum a fost el, a reusit totusi sa aduca "Cenaclul flacara" pe lume, sa scrie cateva poezii ... acum de ce avem parte ? Elodia, ca blonda aia operata a lui botezatu s-a distrat cu nu stiu cine, si cate si mai cate prostii care le gasesc aproape de fiecare data pe ecran cand deschid televizorul. Eu sincer, l-as fi preferat pe Adrian Paunescu in locul unei "vedete" de Dorobanti. Toti cei ce au avut ceva in cap dispar, sunt inlocuiti de cei care n-au nici o nuca in loc de creier, si ce-i mai rau, trag pe unii in jos dupa ei.
Ciupanezu
Nov 21 2010, 09:04 PM
Ceea ce se dă la tv şi existenţa revistelor mondene sunt īn strānsă legătură cu mentalul şi nivelul de cultură al populaţiei.
Dacă aceste lucruri grobiene nu ar avea rating, iar dacă revistele de scandal nu ar fi cumpărate, mass-media s-ar reorienta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.