Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit de vanzare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
TiL
Cat de bine arata...
Pacat ca-i mertz
Si n-am inteles design-ul ala cu doua randuri de bare... Le-a fost lene sa deseneze ceva definitivat ca lumea.
Dani88br
e prea p**a masina! nici nu trebuie sa intelegi designul e un SSSSSSS conteaza ce simti in spatele covrigului
io'sŪ
ft misto masina wub.gif

prbabil ca daca mai aveam varsta de acum 15 ani fara "catel" , "purcel" etc... era a mea smile.gif
nmg
QUOTE (05aBi @ Nov 4 2010, 07:22 PM) *

Wow !
Tigresse
Hm, designul este ceva ce omului ii place sau nu, si fiecare este liber sa iubeasca ce model vrea. De exemplu, si mertul meu are bare duble, si o iubesc pentru asta, insa modelul din anunt nu mi-a placut niciodata. Pretul este enorm. Nu zic ca nu arata bine, dar nici macar un pasionat al modelului nu cred ca ar da atat. Cat iubesc eu W116-le, nici daca ar avea telecomanda din casa nu as da banii astia, nu mai merita. Nu sunt masini de care chiar nu mai gasesti deloc, deci nefiind singure pe lume, nu justifica pretul. Bine, poate m-am smecherit eu umbland printre baieti care se ocupa de vanzare-cumparare masini si nu mai pun botul la orice exagerare.
brown.shark
copii, 2000 e doar transportul din olanda pina aici
TiL
Tigresse, topicul a fost deschis pentru alt anunt, care nu mai apare pe site. Unul ca al tau , cred, motor 2.8, masina arata impecabil. Pret vreo 3000E daca retin bine. Era interesanta.

Si asta e interesant, mie imi place desi modelul bot de cal e cam ciudat, are ceva aparte biggrin.gif Pretul .... pe masura unui clasic in viata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.