Help - Search - Members - Calendar
Full Version: despre schimbarea bucselor
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
316i
Care e povestea pozei? :dis:
io'sŪ
hmm. :-k
nu inteleg cum a reusit aceasta performanta.... cand bucsilea astea ies asa usor sad.gif
la ce masina(e36 sau e30)????
io'sŪ
moaaa... si cum ai plecat cu masina de acolo, banuiesc ca nu s-a intamplat in fata blocului unde locuiesti ?
cat despre acea piesa... io cred ca ar trebui si ea schimbata dupa un anumit timp odata cu schimbarea bucsii
alex230ro
bine ca ai postat asta nu de alta dar am si eu de schimbat niste bucse bascula fata :paranoid:
alex230ro
Da sa stii ca asa o sa fac ,initial ma gandeam sa las masina in service,da acum cred ca o sa stau langa ei sa vad ce fac acolo biggrin.gif .Sau las pe cineva de paza langa masina
cristic
moa cand te gandesti ca si eu am schimbat acum vreo 8-9 luni bucsile alea si nici macar n-am stat langa ei cand au facut schimbul :crybaby:
cristic
eu am ivatat ca trebe sa verific ce fac mecanicii dupa ce am avut o experientza de genul asta... au uitat sa-mi stranga piulita la pivotul de langa roata :crybaby: noroc ca mi s-a parut mie ca ceva nu e in regula :crybaby:
Gabi_323i
pentru a baga bucsa aia acolo nu trebuie incalzita piesa?
Sorin
nu se incalzeste nimic se face prin presare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.