Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gasit de vanzare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
05aBi
Mai multe detalii in linkul alaturat
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...de-9762404.html
bartro
Cel cu ZAV pe nr stiu, a fost la vanzare acuma vreo 3 ani si. Avea linie ok, avea improvizarela franare, si podea indoit de la mers prin camp. Apoi a ajuns la un samsar care cerea 4000 de Euro, ceva de gen. Avea potential, insa am optat sa ma ocup de 2002 atunci.
brown.shark
bart, tu care esti mai familiarizat, cat le evaluezi pe amandoua asa cum sunt acum ?
bartro
Cu preturi din .ro nu o sa fiu familiarizat niciodata. Banuiesc ca ZAV-ul are issues cu acte acuma, dara are inca nr de bucuresti. Ruginit, poate descompletat.. cat mai merita? In 2007 proprietarul din acte a cerut 1100 de Euro parca.
Celalt nu stiu. E ceva ciudat la masca fata si faruri. Nu imi dau seamna. Bara fata / spate lipsesc si sunt greu de gasit. Dar poate face bani aia.
sconx
QUOTE (brown.shark @ Oct 29 2010, 05:42 PM) *
bart, tu care esti mai familiarizat, cat le evaluezi pe amandoua asa cum sunt acum ?

Cu ZAV am copilarit, a mers pana acum 5 ani.Era cam putred.A stat vre-o 7 ani aiurea, in fine.Nu-l poti restaura.Vorbesc de acum 10 ani cand am vrut eu sa-l iau.
De celalat de VL stiu vag, dar faptul ca e vopsit recent, hmmm este mai problematic.
Bart zice ca diverse piese sunt greu de gasit si stie el ce spune.Dar exista E-bay, 3 site-uri specializate, si daca te intereseaza devizele vii la mine.Sunt mult mai la curent, proiectele mele in ceea ce priveste 2002 urile, pa(corodare placuta).
Mie unul mi sa cam luat.Asta nu inseamna ca daca te simti in bani(si multi) nu poti sa apuci.Vorbesc din experienta.Am inceput cu cateva sute bagate, am sfarsit cu mii si tot nu am postat la "masina mea" nimic si mai sunt 2-3 indivizi care nu posteaza pe forum dar tinem legatura(TM,SB...)
By the way..cele 2 masini nu compatibilitati majore chiar daca arata aproximativ la fel.
05aBi
Criza se simte, acum cere 800e pe unul, pe alese. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.