![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 12-January 08 From: Bucuresti Member No.: 1,405 Car: E36 Engine: M42 1.8 is ![]() |
Din pacate FIX NIMIC din ce ti-am scris nu ai inteles.... Ai ramas blocat pe o idee care nu are relevanta. In caz ca nu stiai, tu ai e36, e modelul urmator de seria 3, dupa e30. Asta e doar ca sa intelegi ca TEORETIC tu ai o masina MAI BUNA decat multi dintre noi, daca mergem pe principiul: mai nou = mai bun.
Sunt multe doamne si dsoare in tara ce conduc pana si dacii, si nu le e rusine si nici nu fac mofturi. Dar daca vrei sa generalizam, crede-ma ca femeile (alea de care le pasa asa mult barbatilor cu bani) conduc mai degraba SUV uri, nu maisni mici. Si chiar daca ar fi cum spui, de ce nu ti-ai luat un opel Corsa cu motor de 1.2? Inca nu e timpul pierdut. Am vazut un anunt acum 2 sapt cu un opel corsa ce o dadea la schimb. Ca vorba aia : "Am fost si eu pisoi... si-am avut un Opel Corsa cu motor de 1.2" ... PS: masina mea este si mica, si silentioasa, si usor manevrabila! -------------------- Fuck new model cars... I`m riding Old School !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
....consuma si bine....si e si baiat frumos
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 12-January 08 From: Bucuresti Member No.: 1,405 Car: E36 Engine: M42 1.8 is ![]() |
Bun si daca conduci tu un e30,trebuie sa-mi impui ceva ce nu-mi place mie?Daca o fi bun pt. tine, asta nu inseamna ca e la fel si pt. altcineva. Ce ti-am impus din ce nu-ti place tie? Tie nu-ti place BMW. BMW e de kkt pt tine. Atunci te-am sfatuit S-O SCHIMBI. Din cauza astora ca tine se duce dracu prestanta unei marci de renume, si in special a editiilor din ce in ce mai vechi. -------------------- Fuck new model cars... I`m riding Old School !!!
|
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Ma mira faptul ca stai si in Bucuresti si nu sti ce masini conduc majoritatea femeilor,dar nu trebuie sa te gandesti mult pt asa ceva,o femeie vrea o masina sa o duca la cumparaturi,servici,coafor,etc,adica o masina micuta,foarte manevrabila usor,pt. majoritatea sunt obiecte de deplasat,acum exista si cealalta categorie care conduc suvuri,insa acolo e alta treaba,fitze,etc,nu-mi spune tu mie ca o femeie ar conduce o masina de 20 de ani,a tu o-i fi printre putinele.Referitor la e36 am vazut cateva care conduc asa ceva,poate asa ocazional,dar sincer fara sa mint,acele masini aratau intr-o stare jalnica,mai ales partea din fata,la parcari le sparg barile in borduri,nu apreciaza distant asi merg asa cu ele,de ce merg asa cu ele?pt. ca realizeaza ca este o masina veche si nu prezinta un mare interes pt. o reparatie,nu exista casco,etc.Nu mai imi spune ca eu am urmatorul model dupa e30 si ca e mai avansat ca...ma bufneste rasul,mda ca estetic o fi un pic mai modern,ailalta pare de 40 de ani si asta pare mai de 20 asa si e mai ''slefuita'' la unele aspecte,in fine nu mai conteaza aspectul,conteaza cat de practice sunt,iar de practice sunt aproape de 0.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
deci esti pe langa rau....stii vorba aia....cand 3 iti zic ca esti beat te culci....
e....du-te si bea tata.....mult....mult de tot |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
Mai kinder surprise, noi ne miram unde dreq ai trait tu pana acuma ? Tu nu intelegi ca esti total rupt de REALITATE ? Vinde odata masina aia, ca la tine nu merge cum trebuie. Are si ea personalitate, nu este orice masina. Este un BMW. |
|
|
![]()
|
|
Uite ce e... Vorbesc cu morile de vant....
Hai sa schitez un pic problema ta: Pasul 1. ai cerut niste pareri referitor la ce ti se intampla - ai primit rezolvari Pasul 2. "Aaaa... tre sa bag bani" nu ti-a convenit - ai inceput sa-ti bagi in ea de masina... Pasul 3. La aflarea faptului ca tu de fapt nu esti multumit de masina, si ca vrei masina invincibila colegii de forum ti-au recomandat sa o schimbi, pentru ca alta solutie nu ai. Ai nimerit un exemplar cu probleme. Pasul 4. Lumea iti spune sa schimbi masina daca nu vrei sa mai "bagi bani in ea" - tu ce faci? Incepi sa sari de c*r ca nu vrei alta, sau ca nu-ti permiti, sau ca te culci pe o ureche si te multumesti cu ce ai. Concluzia? De ce mai continui discutia? Daca NIMIC nu te multumeste? V-am pupat, mi s-a terminat pop-cornul asa ca ma duc sa dau o tura prin oras.... cu masina mea MANEVRABILA si SILENTIOASA. Ce chestie ba nene... La masina mea din 87 nu bate nimic... Imposibil..................... ![]() -------------------- Fuck new model cars... I`m riding Old School !!!
|
|
|
![]()
|
|
rock on
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Hai sa vedem de ce ai tu boala pe E36:
1. Este joasa. Asta este problema masinii tale, sau a unei masini cu suspensie sport. Un E36 cu suspensie stock este aproape la fel de inalt ca un Logan si este de o mie de ori mai confortabila la drum decat un Logan. 2. Se opreste motorul daca nu o turezi la 3500rpm. Clar e problema a masinii tale. Eu n-am auzit de asa ceva pana acum. 3. Se invarte volanul greu. La a mea si la alte E36 cu care am mers se invarte normal ca la orice masina cu servodirectie. La E46 mi se pare ca se misca mai greu. Defapt e si normal ca la o masina sport sa se miste putin mai greu. Fata de o masina cu directie electrica da, se invarte mai greu. Dar astea cu directie electrica nu-ti ofera niciun feedback. Zici ca volanul nu e conectat la roti. Oricum si la capitolul asta problema e la masina ta. 4. Confortul in interior. Asta tine de gust, dar trebuie sa ai probleme la cap sa zici ca o Dacie este mai confortabila decat un E36, chiar si unul chel. 5. Se strica mereu ceva la ea. La asta ti s-a raspuns de zeci de ori. Orice masina neintretinuta se strica. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=9564 Credeti ca noi vorbim despre acest 316i, sau sunt eu nebun ? |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
1. arucuri stock SH se gasesc.
2. poate o problema cu un furtun de vacuum / cot admisie rupt? 3. scop de servo la multe masini e sa se invarte volan usor. Exista un compromis intre usurinta cu care invarta si feedback pe care ai de pe drum. La BMW compromis asta era mai spre feedback de drum. 4. E36 are un bor urat, asa e. Nu stiu cum s-au hotarat sa pune grilele de aer asa peste tot. 5. o fi un jaf masina asta. Argumente folosite de bogdyy despre Clau sunt perfect valabil si la el; ca are el un e36 cu probleme nu are relevanta pentru restul. Propun sa inchidem topic asta daca bogdyy nu aduce informatie nou pentru avansare a discutiilor, enough is enough. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 188 Joined: 16-August 08 From: valcea Member No.: 1,745 Car: e46 Engine: m52 ![]() |
Iorgos..offff...viata viata....eu am 320i,a fost al unui amic a dat-o acum cateva luni bune,of of of....,nici nu stie ce masina am si ce motorizare,mai Iorgos nu esti atent deloc mai.....
|
|
|
![]()
|
|
A si uitasem....,nu mai lasati fata asa...sa se duca la plimbare cu masina noaptea,face-ti si voi pe cavalerii si macar spune-tii niste nr. de telefon a unor firme de tractari,platforme auto,of,of,of....mai dar neglijenti,in loc sa preveniti voi stati sa se intample,nu este bine,nu este bine deloc.
|
|
|
![]()
|
|
sa prevenim ce ?.....conduce foarte bine si nu a avut vreun incident pana acum.....nu toate femeile sunt tute la volan gata....destul....topic inchis |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,512 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Ha ha, cum spuneam, multa prostie poate sa duca pamantul asta:
- ori initiatorul e caracterizat de onorabila descriere de mai sus - ori face doar misto si suntem noi toti aia prostii. In ambele cazuri, nu merita sa ne mai batem capul. Vroiam sa propun inchiderea topicului Luni-Vineri, dar cand vad ce se debiteaza aici, mai bine inchis pe veci. Pentru alte pareri folositi butonul REPORT din stanga. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Vezi ca initiatorul topicului este MeHigh
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,512 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Vezi ca initiatorul topicului este MeHigh ![]() Stim noi cine e radacina ... ![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
eu zic sa o vinzi si sa ti iei o solnita pt restul.... http://www.awol.tv/episodes/1?episode=89 no comment ![]() |
|
|
![]()
|
|
lipsa crunta de putere la turatii mici,da indicat este sa-l turezi mai mult,insa mie nu prea imi place sa fac asta mereu.Ok,pai sa inteleg ca,chiar daca miroase asa nasol,ambreiajul daca nu patineaza inseamna ca nu e nici o problema cu el,altceva ar mai fi?adica nu se poate intampla ceva nasol..... Tu te astepti sa ai 150 de cai de la 1000rpm? Solenza e "fasnete" la turatii mici? ![]() Miroase si franele dupa ce opresti. Poate ai vreun etrier blocat. LE: tot placutele alea de 50ron le ai? |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
mai degraba solenza e "flasneta" la turatii, indiferent ca's ele mici sau mari.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:04 PM |