![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 43 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 39 ![]() |
nu vad e28 in lista ...
e34 e supermashina daca reusheshti sa gaseshti una in stare buna. potzi shi cerculetze shi alte jucarele daca vrei cu ea ... |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Varianta cea mai simpla astepti 2007 ian,cand daca aderam la U.E teroretic se va putea inscrie orice masina cu drept de circulatie in cele 25 de state membre
![]() ![]() ![]() Later edit- am uitat sa spun mintea mea nebuna considera si Rk-ul o alternativa(in cazul lui ZVK cel putin) -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
daca ar merge recarosare la e30 .. eu as opta pt asa ceva dar de ce nu mai astepti tu pana in 2007?? si iti iei din germanica un e30 tipla?? -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 46 Joined: 19-October 05 Member No.: 28 ![]() |
Ai uitat sa spui bugetul
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 46 Joined: 19-October 05 Member No.: 28 ![]() |
QUOTE (cristic) dar de ce nu mai astepti tu pana in 2007?? si iti iei din germanica un e30 tipla??
Pentru ca in 2007, daca se vor putea inmatricula ursii, or sa coste triplu??? |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
jaffar, parerea mea: A. Nu iti lua masina mai veche de 5-6 ani, atat timp cat va fi singura ta masina. Daca imi permiti sa merg mai departe cu recomandarea: ia-ti o masina noua. Iti spun din proprie experienta, cu cat inaintezi in varsta ( :retard: ), prioritatile in viata se schimba. Chiar sa vrei, si nu mai gasesti timp + chef sa tot mesteresti la masina, cum faceai cu numai cativa ani in urma. Job-ul, casa, poate familia incep sa "traga" de tine mult mai zdravan decat inainte - pur si simplu nu mai gasesti timp pentru masina. Cred ca simti si tu ca anii de teribilism se cam apropie de final. Ai nevoie de o masina fiabila, sigura si usor de condus (cu care sa poata merge si prietena / sotia, fara sa te gandesti ca poate ramane cu ea pe undeva, sau mai rau). Mai mult, peisajul automobilistic s-a schimbat major in ultimii 5-6 ani. Aproape toata lumea are masini noi, iar intretinerea unei masini vechi de peste 10 ani devine o problema din ce in ce mai mare. Piesele de schimb se vor gasi tot mai greu, dezmembrarile practic au disparut, mecanici care intr-adevar sa se priceapa la ele - sunt si astia pe duca. B. Ia-ti o masina care consuma (relativ) putin si care nu are costuri fixe exorbitante. Este evident ca pretul combustibililor nu va mai scadea semnificativ niciodata. Singura directie este sa fie relativ stabil, sau sa creasca. Este o problema globala si e evident ca fundul sacului e aproape. Pe de alta parte, stii foarte bine de noile impozite auto. Adauga apoi asigurari, alte taxe. Pur si simplu, daca nu ai un buget in mod evident excedentar, un motor cu capacitatea de peste 2 litri te poate pune pe butuci, dpdv financiar. In ceea ce priveste lista ta de optiuni, parerea mea este: 1. - mult prea complicat; 2. - exclus; 3. - numai daca tii neaparat sa ai BMW; 4. - e o masina cam veche + nivel de fun redus, fata de E30; 5. - numai daca tii neaparat sa ai BMW + esti in bani sa o intretii; 6. - optiune foarte buna; 7. - dpdv practic, s-ar putea sa nu fie deloc o idee atat de proasta. OK, zero fun; 8. - optiune foarte buna, daca ti-o permiti. Imi inchipui ca vorbesti de unul (cvasi) nou; 9. - nu cred ca e o optiune mai buna decat Logan. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
As an E39 owner, ex e34 owner, i think i can answer this.
-E39 lacks the feel of the E34, overall -E39 is definitely faster -The comfort level of the e39 is much higher (comfort seats at least) -E34 is by far the better looking car -Seems like the E39 has less little quirks than the E34 (subjective) -Bottom line, I miss my e34 525i 5-spd. I will eventuall sell this and buy another E34 of some sorts. __________________ |
|
|
![]()
|
|
Depinde ce vrei sa faci cu mashina. vrei un daily commuter=E34, vrei cerculetze=urs, pisicutza.
Si eu inclin spre E34, overall. |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
M-am mai gandit-masina de oras=Dacia 1310,Logan,Nova,SuperNova adica masina care sa fie ieftin de intretinut si de care sa nu te doara sufletul cand o gasesti busita in parcare.Pt weekend,sau mers seara in oras cand nu e aglomeratie E39 E34 E36 E30 :nod: .Restu =rubbish :puke:
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
eu o am doar pe aia de mers noaptea, in weekend si in afara.. :unibrow: si numai atunci merg cu ea.. rar ziua ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
Eu cred ca o sa aleg prima varianta......si anume am sa caut un e30 in germany si am sa imi iau tot ce imi trebuie de pe el.....
-------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
As alege E39
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 177 Joined: 19-October 05 From: bucharest Member No.: 33 ![]() |
eu aleg Smart Fortwo, si va sfatuiesc si pe voi sa faceti acelasi lucru. Daca nu ma, macar incercati una. consum, spatiu rasfatat pt 2 pers, fun, extras: motor spate, tractiune spate !!!! gasesti pe la 6000E una de prin 2002 deci 3-4 ani vechime, cu o gramada de optiuni. gandestete ca 80% din timp mergi isngur cu masina, 15% 2 pers si 5% restul, cel putin in cazul meu. bine acuma merg 90%metroiu si 10% 2 roti.
gandestete si la consum dpdv al banilor si al SALVEAZA PLANETA aaa cutie automata si steptronic 6 viteze inainte .... versiunea pe benzina are 30l capacitate rez si consuma 4% mixt sper ca in viit apropiat sa-mi iau una |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
ce inseamna RK? :paranoid: |
|
|
![]()
|
|
esti praf Florine
![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() BimmerfestGirl ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 694 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 11 Car: E36 320i ![]() |
RK = reparatie capitala
![]() |
|
|
![]()
|
|
aha.. atunci votez punctul 1. Daca nu gasesti pe cineva sa-ti aduca o masina din afara, te duci tu..
![]() |
|
|
![]()
|
|
Azi dimineata stirile prost TV din 1 ian 2007 se va putea aduce orice masina inmatriculata in U.E dupa care a venit un nenea de la Renault care a inceput sa planga ca toata lumea o sa aduca jafuri de afara si ei nu o sa mai poate vinde nimic.Ce as vrea sa-l prinde pe nenea ala :onfire: :minigun: :axe: -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
da, n-o sa-si mai vanda cutiile de conserve. Ce rau imi pare. 325i, here i come! :nod:
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (alex230ro) dupa care a venit un nenea de la Renault care a inceput sa planga ca toata lumea o sa aduca jafuri de afara si ei nu o sa mai poate vinde nimic. Eu personal sunt foarte nemultumit de modul in care Renault vinde Logan-ul pe piata din Romania. Ii consider niste speculanti full of sh*t.
Mult promisa masina de 5000 EUR de fapt costa 6230 EUR. Echiparea modelelor Logan vandute in Romania este inferioara echiparii celor vandute in Vest la un pret similar. Caderea Daewoo si interzicerea importului de masini second-hand sub standardul Euro 3 i-a propulsat pe cei de la Dacia / Renault in pozitie de monopol, si isi joaca aceasta carte ca atare. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:43 AM |