![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 232 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 975 Car: 2 x E30 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Salutare!
M-am gandit ca am stat destul pe forum fara sa-mi prezint masina, asa ca m-am hotarat sa o fac azi. Masina este un 1,8 m40 - 115 cp, culoare Neon blau metallic -stiu ca pare greu de crezut dar masina are culoarea originala, am tester care masoara grosimea vopselei (in microni). am testat-o inainte de a o cumpara -Interior Recaro Design Edition -Borbet A 9J (ne-montate inca) -volan Mtech I -oglinga retrovizoare BMW Z4 -inchidere centralizata -discuri fata-spate -oglinzi/geamuri electrice -tweetere in capacele de la oglinzile laterale -decapotare electrica -bara stabilizatoare Jom -pedale aluminiu -hardtop -stopuri Crystal Red-White Masina este stock pana la primavara. Modificari prioritare ar fi: 1.un 2.5 24v vanos + evacuari 2.o suspensie reglabila pt ca asta este foarte inalta 3.un sistem audio 4. (daca mai raman bani) M Technik II Masina inca nu este inmatriculata, si din cauza taxei care s-a triplat, o voi inscrie la vecinii nostri bulgari. Va doresc numai bine si asfalt uscat! This post has been edited by Vlad_RLG: Dec 18 2008, 02:26 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 06:09 AM |