![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
M-am saturat de scaune sport de curse, ma termina spatele, doresc sa imi cumpar Recaro de urs poate ma descurc mai bine cu astea, doresc sa fie originale de E30 pentru ca nu mai vreau improvizatii ca deja am desfacut toata masina din cauza asta si deja am ajuns la tabla cu interiorul. Ca idee am nevoie de scaune pentru coupe, fie ca sunt textil fie ca sunt piele. Astept oferte. Multumesc anticipat.
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
M-am saturat de scaune sport de curse, ma termina spatele, doresc sa imi cumpar Recaro de urs poate ma descurc mai bine cu astea, doresc sa fie originale de E30 pentru ca nu mai vreau improvizatii ca deja am desfacut toata masina din cauza asta si deja am ajuns la tabla cu interiorul. Ca idee am nevoie de scaune pentru coupe, fie ca sunt textil fie ca sunt piele. Astept oferte. Multumesc anticipat. vezi ca are vlad ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da, are Vlad. ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 08:39 PM |