IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Despre aceasta sectiune
Darren
post Oct 24 2005, 04:11 PM
Post #1


100% BMW corupt
*****

Group: Insiders
Posts: 1,502
Joined: 17-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 4
Car: E36 318i/1995
Engine: M43 1.8 115CPDe ce aceasta sectiune?
Pentru ca am fost intrebat daca se pot pune anunturi de publicitate "pentru profit", si cat costa.
Pentru ca nu am chef sa primesc bani negrii si sa aud vorbe despre averea pe care o fac prin intermediul acestui site, m-am gandit ca ar fi pacat sa tinem la distanta furnizori de produse de calitate, de care ar avea nevoie mai multi utilizatori de pe BMW in the net. Prin urmare, singurul cost pe care il implica postarea anunturilor referitoare la oferte constante de produse/servicii este acordarea unor reduceri pentru membrii BMW in the net. Reducerile sper sa nu fie acordate prin majorarea pretului la care se aplica scriptic un discount, ci sa fie acordate "pe bune", in caz contrar, vom considera anunturile respective potrivite pentru sectiunea "Vrei sa pacalesti pe cineva?", cu mentiunile potrivite scrise la gazeta de perete.
Daca vreun user al BMW in the net considera ca produsul sau serviciul oferit de un furnizor prezent in aceasta sectiune nu este corespunzator din orice punct de vedere, exista sectiunea "Avizierul pietezi BMW in the net", unde isi poate exprima opinia. Conditia este ca opiniile sa fie argumentate bine, nu prin idei de genul "am auzit de la un unchi al mamei sorei vecinei prietenei fratelui colegei de munca a fiicei menajerei sefei mele ca x,y,z e naspa, deci nu cumparati de la el."
Este o piatza libera, daca stiti ca exista oferte mai bune in alta parte decat cele prezente aici, va rog sa faceti cunoscut acest lucru, dar, din nou, cu argumente. Puneti un link catre oferta mai buna, sau un attachment, sau o adresa de contact de unde potentialii cumparatori pot primi o oferta mai buna. Nu recurgeti la analiza ofertelor doar din punctul vostru personal de vedere, mergand pe premisa "eu nu as da atatia bani pe...".
In speranta ca nu va fi nimeni prost inteles, si ca imi voi ridica repede vila cu 'shpe camere si piscine, va doresc spor la shopping.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Google
 
RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2019 - 01:43 PM