![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 1-November 05 From: Bucuresti Member No.: 82 Car: E46 320d/2002 Engine: 2L 150CP ![]() |
Stie careva unde sunt pusi senzorii pt airbaguri la bmw? o poza ceva....
e adevarat ca cei pentru usi, sunt in stalpi??? :retard: P.S.: i se mai par cuiva dezgustatoare inimioarele astea de pe un site asa serios??? ![]() -------------------- Black E46 320d
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
La E36 sunt 2 versiuni:
a. 2 senzori pe fiecare oala de amortizor din fata (cred ca au fost prost inspirati, la orice groapa mai mare luata cu o roata, i se parea ca ar fi cazul sa sara :unibrow: ) b. sub bancheta din spate in centru (asa e la mine). In usi/stalpi n-ar trebui sa aibe senzori, pt. ca daca ai tranti usa in mers ce s-ar intampla? In principiu cred ca la a ta tot sub bancheta din spate este modulul de senzori & computerul pt airbag-urile frontale. Cred ca cel lateral are un senzor in stalpul dintre usi. Sau asa mi-l imaginez, dupa cum arata. Ciudat, oricum. Uita-te aici, dar nu arata unde sunt localizati ![]() http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...488&hg=65&fg=65 Ai patit ceva la airbag? Sau ce-ti veni? Azi e V day, de asta sunt inimioare si oricum noi nu suntem seriosi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 1-November 05 From: Bucuresti Member No.: 82 Car: E46 320d/2002 Engine: 2L 150CP ![]() |
stiu ce e azi da nu-mi place de nici o culoare backgroundu asta:P pai nu ma intereseaza unde e computerul de airbaguri ci unde sunt pozitionati concret senzorii. adik sa stiu unde tre s-o lovesc :unibrow: ca sa sara airbagurile laterale, perdea si frontale. Adik, daca e in stalpu dintre usi mi se pare cam aiurea...daca lovesti ceva care nu e mai mare de juma de usa si il iei fix pe mijlocul usii....iti infunda usa in interior si airbagurile ciuciu...dorm linistite. Zicea cineva de la un service ca nu sunt in portiera ci doar in stalp....si mi se parea cam aberant :retard: -------------------- Black E46 320d
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:18 AM |