![]() |
![]() |
![]()
|
||||||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
cum nu prea mai circul cu masina si nu mai am unde sa o tin, vreau sa o vand
stiu ca ii timp de criza..si nu prea se vinde nimic..... ![]() 325 tds din 1993 143cp motor schimbat cu unul din 1997 4 geamuri electrice airbag trapa electrica cotiera fara spate interior piele dublu climatronic (digita) obc dvd folie geamuri llumar suspensie sport pachet m complet bari, praguri, oglinzi, bandouri, eleron eleron luneta angel eyes proiectoare clare semnalizari fumurii bara intre telescoape embleme carbon volan reglabil complet reconditionata vopsita cu standox consum aprox 8-9% cam atatea imi vin acum in minte este prima mea masina, am investit foarte multi bani si pasiune in ea ![]() masina are jante de tabla pe 15 momentan pe ea variante doar cu moto, an minim 2006-2007 pun si cateva poza una si de cand am cumparato.... ca pret am zis undeva la 5500euro zilele astea sper sa ajung sa mai fac niste poze mai noi si la interior This post has been edited by Roby_325: Jun 28 2009, 05:59 PM -------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
|||||
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 10:27 AM |