![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
retrag tot ce am scris mai sus ca am inteles ca sunt date..
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Atunci mai bine asteptam sa vedem ce mai ramane de vanzare pentru noi.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
eu tot nu inteleg de ce mai e anuntul.. -e pusa poza cu oglinda dar nu se da -kitul mtech se da pe sub mana ![]() -eu cerusem detalii despre bara dintre amortizoare si nu mi-a raspuns nimic, ba din contra ii este oferita lui jaffar.. nu e frumos cum procedezi.. puteai sa zici de la inceput ca oglinda nu mai e, bara e rezervata lui jaffar, kitu altcuiva.. ![]() ![]() eu chiar facusem rost de bani pt kitu mtech.. il luam si complet si ma descurcam eu cu pragurile si eleronu.. :drool: |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
eu nu inteleg dc se dezmembreaza un urs inscri "pe bune" in stare de functionare.....
-------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
pai ori nu e inscris pe bune ori nu e in stare de functionare
![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
a zis cineva ca e inscris ursul? eu nu-mi aduc aminte -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
QUOTE (florin83) atunci de ce mai pui poze? sa ne amagesti? :crybaby: :crybaby:
m-am si grabit sa postez :crybaby: :crybaby: atunci zi-mi cat vrea pe torpedou, kitu mtech (fara praguri).. bara aia dintre amortizoare merge la mine? teoretic ar trebui sa mearga ca e aceiasi distanta intre amortizoare, doar ca sunt drepte.. nu merge aia ma...daca te uiti la IX sunt facute altfel si au si alte dimensiuni -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
@jaffar:
de ce ti se pare nesimtit de mult 200E tot kitul care contine bari fata spate/spoilere/bandouri/praguri complete cu sistem de prindere/eleron original din cauciuc, parerea mea e ca ai cam exagerat, daca ceream mai mult de 200 mai ziceam.. dar asa ![]() cam cat ai da tu pe asa un set.... 2...3...4. milioane? ...sau vre-o 500 de mii ![]() eu sunt constient ca sunt unii care stau ca rechinii sa cumpere ceva bun si ieftin sau degeaba dar nu-i nimic, sa mai caute -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
Io's ...spune-ne si noua ce anume mai e de dat de pe ea...si nu e arvunit de nimeni. :dis:
-------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (da_joint) nu merge aia ma...daca te uiti la IX sunt facute altfel si au si alte dimensiuni
sunt drepte.. distanta e la fel.. bara are ca un fel de balamale de unde se poate fixa.. oricum nu ma mai intereseaza.. |
|
|
![]()
|
|
deci
l-am sunat pe propietar sa-mi mai zica si alte preturi si mi-a zis sa ma duc luni la el sa le stabilim impreuna @jaffar strut barul vrea mult pe el, nici nu am curaj sa pun pretul ca daca ai facut atata tam-tam pt kitul ala ca e mult 200E imi dau seama cum ai sa faci daca o sa auzi pretul:D,da-mi PM si spune-mi cat esti dispus sa oferi sa stiu ce vb cu el inca nu s-a dat nimic de la masina, cand sa se dea, azi noapte, iar oglinda mi-am permis sa mi-o insusesc ... e vre-o problema???? pe mine nu ma intereseaza care cumpara, care a fost primul, al doilea, parerea mea e sa vb intre voi civilizat , sa nu va faceti tarani si alte alea ca nu-i frumos, hotarativa si care vine primul cu BANU' marfa e a lui !!!! :nod: -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
...sau vreti sa fac licitatie ?
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
QUOTE (jaffar) pai... eu am dat 400 mii pe praguri, spoiler spate am ratat la 500 mii ca s-a dat pina am ajuns eu. 200 euro sint totusi aproape 8 milioane, sa fim seriosi. pe spoilerul spate eu as da intre 1 si 1.5 mil, in functie de starea in care e si de cit mai trebuie sa vopsesc la el. asta fiind negru deja, poate sa da chiar 1.5 mil, daca nu e spart. si tu de ce te superi, masina si preturile sint ale tale ? ![]() pai cum dreaq sa nu ma supar, e problema altora ce si cu cat vand, mi se par preturi deja ce-mi zici acolo mai mult decat gratis, imi spui si mie cam fel de praguri si ce fel de spoiler? alea care le ai tu pe masina? -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
QUOTE (jaffar) e, hai, sa ne dam in barci acum !
e vorba de praguri m-tech1 originale si in perfecta stare, pe care n-am apucat inca sa mi le montez. si de spoiler spate m-tech1 tot original si tot in perfecta stare (cu tot cu bara de metal, bandou si ce mai are el p-acolo). aham, mdea, atunci bun pret, n-am ce zice -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
QUOTE (io's) a zis cineva ca e inscris ursul?
eu nu-mi aduc aminte pai poate am eu halucinatii dar masina din poze are numere romanesti ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (SUPERBEC) pai poate am eu halucinatii dar masina din poze are numere romanesti ![]() asta nu inseamna ca masina e inscrisa in circulatie sau nu ai mai vazut masini neinscrise cu nr de inmatriculare romanesti atat timp cat masina nu merge pe drumuri publice nu vad ce importanta are ce numere are pe ea -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
QUOTE (jaffar) atunci intrebare, de ce ai zis la inceputul topicului ca "se vind intii actele" ? sau masina are actele de 318i 2 usi de pe celalalt topic ? ![]() :nod: -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
alte preturi: discuri frana fata: 150RON ( nu au mai mult de 1500KM) discuri frana spate: 100RON( sunt mai noi ca cele de pe fata) torpedou ( cu tot cu CLANTZA) : 50RON aripi fata: 50RON/buc capota fata/spate: 150RON/buc (nelovite) faruri: 2 lunga -30RON/buc (sunt 2 buc de partea dr) 2 scurta -15RON/buc (cam nasha) masca faruri stg-dr: 20RON/buc nari: 20RON stopuri spate: 50RON/buc despre usi nu pot sa spun decat ca propietarul e cam nebun si vrea sa le dea complete ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
s-a vandut kit-ul de bari/spoilere/praguri/eleron
s-a dat avans la interior s-a dat avans la suspensie -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
strut bar-ul e la probe
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 09:44 PM |