![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
asa ceva cautati?
QUOTE nu se vad, cum sa se vada ? emit infrarosu, deci invizibil pentru ochi
cum sa nu se vada? :eek: :eek: sunt rosii si se vad daca te uti fix la camera! |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
eu zic de ledurile din jurul lentilei.
![]() toate alea se aprind! |
|
|
![]()
|
|
pai stai ca nu inteleg.. sunt unele care au ledurile alea da nu se aprind (sau nu le vede ochiul uman) ? |
|
|
![]()
|
|
![]() xX ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 545 Joined: 25-October 05 From: London, UK Member No.: 63 Car: K13R - soon Engine: 1.3 4L ![]() |
Stinge toate luminile, stai 5 minute sa se obisnuiasca ochii, si dupa aia uita-te in led-ul unei telecomenzi.
You will see the light ![]() -------------------- xi // GSR
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE poate ledurile ofera in plus cine stie ce fel de lumina pentru a intensifica anumite chestii, dar in nici un caz ala nu e infrarosu.
atunci unde sunt ledurile de infrarosu? |
|
|
![]()
|
|
![]() xX ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 545 Joined: 25-October 05 From: London, UK Member No.: 63 Car: K13R - soon Engine: 1.3 4L ![]() |
Deci, eu nu va cred. Faza cu led-urile telecomenzilor e incercata (de mine) intr-adevar, trebuie sa o tii foarte aproape de ochi, pe intuneric total, dar SE VEDE (o parte din) lumina LED-ului. La fel si la IR-ul laptopului/telefonului. Cel mai bun exemplu mi se par placile alea mari PLINE cu led-uri IR de pe emitatoarele castilor folosite la real-time-translation. Pot fi gasite in majoritatea salilor de la Romexpo, precum si in unele cinematografe. La fel si "tun-urile" de led-uri IR puse langa camerele ATM-urilor. ..sau poate sunt eu special ![]() -------------------- xi // GSR
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (jaffar) e posibil sa ai ochiul mai sensibil si sa vezi o parte din radiatia aia, desi mi se pare improbabil conform cu ce am citit si quotat mai sus.
La urmatoarea intalnire mergem la un ATM pe langa care trec eu tot timpul seara.. si vedem cine miauna ![]() QUOTE (jaffar) castile alea comunica cu "unitatea centrala" prin infrarosu ? mi se pare o metoda foarte slaba.
E un fel de "cluster-multicast", in sensul ca de obicei, din ce am vazut, sunt cel putin 4 "unitati centrale" pozitionate prin colturile salii, cat mai sus. Se reflecta de toti peretii si cred ca e foarte eficient. -------------------- xi // GSR
|
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
baieti, cel mai usor este de rezolvat cu o camera instalata undeva in asa fel incat sa vedeti parcarea... eu pun masina la maxim 15 metri de geamul balconului unde stau (etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje si parcarea exact in fata geamului plus o gradina de maxim 9 metri) deci se preteaza la o camera de supraveghere pusa pe balcon... transmisia poate fi IP pe wireless fara probleme eventual pe WCDMA sau Ev-Do de la Zapp si nu trebuie sa fie permanenta ci doar la interogare sau la anumite evenimente presetate... exista o solutie pregatita de mine cu camera video Mobotix si interfata de date IP de la Topex.... puteam sa vad efectiv cand vreau eu locul de parcare sau chiar si zona apartamentului sau alte chestii din apartament...
au aparut chestii mai noi pentru transmisie pe 2,4 GHz (folosit si pentru Wi Fi LAN) si eu am cumparat asa ceva din Germania in Hannovra cu 50 de Euro... sistemul includea io camera video wireless pe 2,4 GHz si un monitor alb-negru... sistemul merge pentru a supraveghea sa zicem un copil mic care doarme si daca vrei sa-l vezi doar dai drumul la monitor si-l vezi sau la o vila unde nu vrei sa te cari pana la poarta sa vezi cine a venit... se poate adapta si la o supraveghere video pentru scopul nostru prin conectarea monitorului la un computer care poate salva toate informatiile pe hard disk compresate se rezolva problema... O alta solutie ar fi ca din alarma sa conectati o interfata care sa va dea SMS sau orice alt mesaj de informare (mesaj vocal presetat, bipuri, etc.) de la alarma masinii... alarma poate suna daca de exemplu va loveste cineva geamul dar daca doar se loveste putin masina nu suna nimic desi un senzor poate detecta evenimentul... acel eveniment poate fi semnalat printr-o interfata in mod SMS si in acest fel il puteti primi chiar daca nu aveti masina in zona vizuala si chiar puteti sa dati mesaje inapoi masinii... sunt multe solutii pe care le-am analizat si daca vreti pe partea asigur tot suportul crearii unei solutii de supraveghere... am si posibilitatea implementarii ei si suportul tehnic pentru dezvoltarea uneia doar sa fie ceva viabil si functional... |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
exista alarme cu pager viper, clifford .. bat 300m problema e pretul.
si nici nu dau alarme false... cred ca mi-a sunat aiurea de 2 ori intr-un an de zile -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:05 AM |