![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
Fac si eu un topic aici cu E21-ul unui tovaras,autentificat aici "claudiu18",achizitionat acum cateva zile.El are probleme cu net-ul si m-a rugat sa-i fac eu topic aici.Masina e 1.6,sunt multe de facut la ea,o sa il mai ajut si eu,dar intai sa imi termin E12-ele...Rugina nu prea are si are linie
-------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
![]() Banuiesc ca cei care mai au un carburator de 316 de vanzare pot fac oferta aici ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
exact asta vroiam sa zic si eu.....sa scape de carb ala de dacie ca nu prea are ce cauta acolo ![]() |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 63 Joined: 1-February 08 From: Gaesti Member No.: 1,445 Car: E21 Engine: M10 ![]() |
mersi de compliment!!!!!
cu siguranta o sa schim carburatorul!! dar momentan nu am carburator ![]() daca stiti pe undeva va rog ajutatima!!!! ![]() sper sa iasa ceva frumos din ''batrana mea'' E21 ![]() |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 63 Joined: 1-February 08 From: Gaesti Member No.: 1,445 Car: E21 Engine: M10 ![]() |
salutare tuturor....nu am mai aparut de mult pe forum....din cauza serviciului....si a multor alte probleme.........evident ca toti aveti servici si probleme dar......cine stie va descurcati mai bine ca mine....
![]() Am avut multe tentative cu "batrana mea e21"....am puso pe picioare....am circulat cu ea o vreme dupa care a stat pe dreapta din cauza carburatorului....cu ajutorul prietenului nostru Bart amfacut rost si de carb.....dar cum niciun necaz nu vine singur am ramas fara telescoape fata si disc de ambreaj asa ca acum masina iar sta pe dreapta.As dori un sfat: 1-as vrea sa o vand dar cumparatori cam putini si nu stiu de ce???eu am stat 7 luni pana am convins proprietarul sa mi-o dea 2-sau sa o refac dar mai greu cu piesele si cu timpul??? Voi ce credeti???????? ![]() asa ca help-me!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Trebuie sa ai mare noroc sa reusesti sa o vinzi. Sa o dai doar ca sa scapi de ea e pacat, mai ales daca zici ca ti-ai dorit-o. Asa ca mai bine faci din ea o masina de care sa fii multumit. Piedici sunt, necazuri apar, dar pot iesi lucruri frumoase. Bafta! indiferent ce decizie vei lua ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
salutare tuturor....nu am mai aparut de mult pe forum....din cauza serviciului....si a multor alte probleme.........evident ca toti aveti servici si probleme dar......cine stie va descurcati mai bine ca mine.... ![]() Am avut multe tentative cu "batrana mea e21"....am puso pe picioare....am circulat cu ea o vreme dupa care a stat pe dreapta din cauza carburatorului....cu ajutorul prietenului nostru Bart amfacut rost si de carb.....dar cum niciun necaz nu vine singur am ramas fara telescoape fata si disc de ambreaj asa ca acum masina iar sta pe dreapta.As dori un sfat: 1-as vrea sa o vand dar cumparatori cam putini si nu stiu de ce???eu am stat 7 luni pana am convins proprietarul sa mi-o dea 2-sau sa o refac dar mai greu cu piesele si cu timpul??? Voi ce credeti???????? ![]() asa ca help-me!!!!!! Daca o tii ai bani de bagat pe care nu ti-i scoti niciodata.Daca iti doresti sa circuli si sa te mandresti cu asemenea masina,si nu e "terminata",baga banii ca merita si ultimul banut.Doar rabdare.....P.S telescoapele te costa 70 ron bucata sa le incarci. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 02:16 AM |