![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 10 Joined: 20-February 09 Member No.: 2,548 Car: E36 Engine: M40 1,8 113 ![]() |
salutare baieti sunt nou pe aici si as avea si eu o intrebare: luni am luat o groapa asa de mare incat mi sa smuls sonda lamda am puso eu la loc dar parca consumul a luato razna, banuiesc ca de acolo .imi poate spune cineva cat costa noua ?bmw 318i M40 E36
va multumesc anticipat.. |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
vezi ca sunt 3 feluri de sonde, originala, aftermarket sau universala
sa te feresti sa iei universala in jur de 100€, cea originala e mai scumpa da' cat era groapa aia de s-a smuls sonda lambda? ![]() si da, daca mergi fara sonda influenteaza consumul de carburant -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
salutare baieti sunt nou pe aici si as avea si eu o intrebare: luni am luat o groapa asa de mare incat mi sa smuls sonda lamda am puso eu la loc dar parca consumul a luato razna, banuiesc ca de acolo .imi poate spune cineva cat costa noua ?bmw 318i M40 E36 va multumesc anticipat.. am un e36 la desfacut..... daca are sonda.....vbim -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 10 Joined: 20-February 09 Member No.: 2,548 Car: E36 Engine: M40 1,8 113 ![]() |
am un e36 la desfacut..... daca are sonda.....vbim ok da-mi un nr de telefon vezi ca sunt 3 feluri de sonde, originala, aftermarket sau universala sa te feresti sa iei universala in jur de 100€, cea originala e mai scumpa da' cat era groapa aia de s-a smuls sonda lambda? ![]() si da, daca mergi fara sonda influenteaza consumul de carburant ok. am gasit la un magazin care vinde piese de import noi si am cautat sonda dupa codul pr care il are sonda mea pe ea aia e nula daca au acelasi cod??? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 09:45 PM |