IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Probleme bord e36
320_cip
post Feb 5 2009, 01:54 AM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 2,323
Car: E36
Engine: M52 2.0 150CP

Salut . Am si eu un e36 320 i din 95 si de cand l-am luat din Germania am probleme cu bordul. La inceput merge bine numai cateodata nu mi se aprindea check engine iar acele de la bord nu aratau corect acul de la temperatura si de la benzina nu indica cat trebuie sunt mai jos cu 2 cm .insa acum dupa vreo 5000 km rareori mai merge bine in rest arata numai eronat.iau acum la turometru cand accelerez in loc sa creasca se duce in jos . am pus testerul pe ea si nimik e totul ok .am verificat mufe masele de la caroserie motor tot.si tot degeaba.are cineva vreo idee??a mai patit cineva asa??motorul si toate comenzile merg perfect. Multumesc anticipat
Go to the top of the page

+Quote Post
the_rifle
post Feb 15 2009, 10:07 PM
Post #2

27% BMW corupt
**

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 430
Car: E36 coupe
Engine: M50B25 192cp

QUOTE (320_cip @ Feb 5 2009, 01:54 AM) *
Salut . Am si eu un e36 320 i din 95 si de cand l-am luat din Germania am probleme cu bordul. La inceput merge bine numai cateodata nu mi se aprindea check engine iar acele de la bord nu aratau corect acul de la temperatura si de la benzina nu indica cat trebuie sunt mai jos cu 2 cm .insa acum dupa vreo 5000 km rareori mai merge bine in rest arata numai eronat.iau acum la turometru cand accelerez in loc sa creasca se duce in jos . am pus testerul pe ea si nimik e totul ok .am verificat mufe masele de la caroserie motor tot.si tot degeaba.are cineva vreo idee??a mai patit cineva asa??motorul si toate comenzile merg perfect. Multumesc anticipat

si mie imi face la fel si nu numai mie.... o sa mearga asa pana nu o sa mai mearga deloc. In momentul ala schimbi ceasurile de bord si aia e....
Nu e nimic grav
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th July 2025 - 12:07 AM