![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 3 Joined: 15-January 09 Member No.: 2,458 Car: E36 Engine: M43 1,6 102cp ![]() |
Am masina de cativa ani si nu am avut probleme de nici un fel,dar de ceva timp se stinge pur si simplu bordul,inclusiv afisajul electronic,turometrul,kilometrajul si la un oarecare interval de timp se reaprind. Daca sa mai confruntat cineva cu aceasta problema si ii stie rezolvarea va rog sa-mi spuneti si mie ce e de facut
|
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
Am masina de cativa ani si nu am avut probleme de nici un fel,dar de ceva timp se stinge pur si simplu bordul,inclusiv afisajul electronic,turometrul,kilometrajul si la un oarecare interval de timp se reaprind. Daca sa mai confruntat cineva cu aceasta problema si ii stie rezolvarea va rog sa-mi spuneti si mie ce e de facut Stai linistit nu se intampla nimic. Pur si simplu nu face o mufa contact. Eu stau asa de 2 ani si nu mai ma streseaza. La un moment dat ori isi revine ori nu se mai aprinde deloc. Eu deabia atunci imi voi face probleme... |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 1 Joined: 16-March 09 Member No.: 2,610 Car: e36 Engine: 102cp ![]() |
asa si la mine dar eu nu am problema cu bordul doar unde e afisajul de temperatura ceas data ceasul nu mai tine memoria cum am luat contactul cu incepe de la oo:oo si nu mai stiu ce sa i fac daca stie cineva |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 11:14 AM |