IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Probleme bord 316i M43 1994
Crissstian
post Jan 15 2009, 05:40 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 2,458
Car: E36
Engine: M43 1,6 102cp

Am masina de cativa ani si nu am avut probleme de nici un fel,dar de ceva timp se stinge pur si simplu bordul,inclusiv afisajul electronic,turometrul,kilometrajul si la un oarecare interval de timp se reaprind. Daca sa mai confruntat cineva cu aceasta problema si ii stie rezolvarea va rog sa-mi spuneti si mie ce e de facut
Go to the top of the page

+Quote Post
the_rifle
post Jan 25 2009, 06:40 AM
Post #2

27% BMW corupt
**

From: Bucuresti
Member No.: 430
Car: E36 coupe
Engine: M50B25 192cp

QUOTE (Crissstian @ Jan 15 2009, 05:40 PM) *
Am masina de cativa ani si nu am avut probleme de nici un fel,dar de ceva timp se stinge pur si simplu bordul,inclusiv afisajul electronic,turometrul,kilometrajul si la un oarecare interval de timp se reaprind. Daca sa mai confruntat cineva cu aceasta problema si ii stie rezolvarea va rog sa-mi spuneti si mie ce e de facut

Stai linistit nu se intampla nimic. Pur si simplu nu face o mufa contact. Eu stau asa de 2 ani si nu mai ma streseaza. La un moment dat ori isi revine ori nu se mai aprinde deloc. Eu deabia atunci imi voi face probleme...

+Quote Post
zsolty
post Mar 16 2009, 04:16 PM
Post #3

0% BMW corupt

Member No.: 2,610
Car: e36
Engine: 102cp

asa si la mine dar eu nu am problema cu bordul doar unde e afisajul de temperatura ceas data ceasul nu mai tine memoria cum am luat contactul cu incepe de la oo:oo si nu mai stiu ce sa i fac daca stie cineva

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2025 - 11:14 AM