IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Pregatire pentru RAR
matzu
post Dec 29 2008, 01:31 AM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 2,340
Car: e36
Engine: 2000

Buna,sunt nou pe aici..dar microbul "bmw" ma luat bine de tot deja...

Pe 9 februarie am programarea la rar si as vrea sa rezolv problema cu franele si as vrea sa-mi spune-ti ce ar trebui schimbat pe acolo.
Franele la mine tin oarecum dar scartaie ingrozitor la franare(cred ca sunt foarte uzate placutele) iar frana de mana tine foarte putin spre..deloc smile.gif ,adica tine foarte sus,la ultimul "clic"..si nici acolo perfect.
Stiti cumva ce ar trebui schimbat sa-mi tina franele si frana de mana cum trebuie(cabluri,placute,pistonase,etc...nu ma prea pricep).Si niste preturi aproximative.

aaa..si mai am o bataie "metal pe metal" undeva pe dreapta spate(dupa ce am luat o groapa)..,..cred ca e bucsa care vine unde se prinde bratul de caroserie ... stiti cumva care ar fie piesa si cat ar costa?

odata cu venirea zapezii a inceput sa intre ABS-ul foarte mult,adica se simte in pedala atunci cand intra ..dar pe bord nu-mi apare martorul in momentul in care intra ABS,desi cand pun cheia la pozitia 2 se aprinde led-ul de la ABS cand testeaza.
Nu ar trebui sa se aprinda si in bord in momentul in care intra ABS in functiune?

multumesc,
Go to the top of the page

+Quote Post
io'sŪ
post Dec 29 2008, 02:22 AM
Post #2

.

Group: Super Moderators
From: Bucureşti
Member No.: 72
Car: .
Engine: .

cel mai bine ar fii sa te duci la un service pt reglarea franelor, cei de acolo stiu ce sa faca

cat despre ABS, daca simti batai in pedala de frana e ft bine, becul din bord trebuie sa-l vezi aprins numai daca nu functioneaza ABSul, altfel e ok asa cum se intampla la tine
si da, iarna e normal sa simti mai des ca functioneaza ABSul, doar e aderenta mai scazuta wink.gif

incearca sa pui masina la punct din toate punctele de vedere daca vrei sa treci de RAR cu brio

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 12:03 PM