![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
![]() Domnilor, nu as vrea sa vă sācāi cu informaţii marunte, şi probabil ca functia "search" m-ar fi ajutat, dar nu ma inteleg bine cu dansa, cel putin in ultimele zile am gasit numai ce nu ma interesa si nu am timp sa invat acum sa o folosesc, dar PROMIT sa o fac īntr-o bună zi ![]() Ceea ce m-ar interesa pe mine, dupa cum scrie in titlu ar fi sa stiu pe marca&model de uleiuri sa cer la magazin pentru 1. frane, 2. ulei diferential autoblocant si nu in ultimul rand 3. sevodirectie. Teoretic si financiar le-am schimbat de 2 ori la ultimele 2 vizite in service, dar nu am putut sta langa masina si deci, practic: 1. diferentialul imi huruie groaznic si stiu sigur ca este de la uleiul pe care l-au pus...sau nu (trebuie un anume tip de ulei si nu stiu ce sa cer la magazin si ca si alternative) 2. franele parca pot mai mult, mai ales ca sunt schimbate discurile si placutele fata si spate anul asta si mai ales pentru linistea mea. 3. directia este cam dura (poate asa trebuie sa fie) dar pentru linistea mea vreau sa-l mai schimb inca o data. Vreau sa imi planific o vizita la service, impreuna cu o zi de concediu, ca sa fiu eu sigur ce fac ei acolo - ce n-am facut pana acum Ca de obicei, va multumesc anticipat pentru ajutor ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
din diverse discutii reiese ca la diferentialul autoblocant se pune ulei obisnuit 75 sau 80W, dar se mai adauga un aditiv......care e acest aditiv?
|
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
in diferentialul autoblocant se pune ulei cu indicatorul API GL5, din cate stiu eu. eu d-asta am pus, sambata, cand am schimbat si uleiul in cutie, si merge ca uns, deja am strabatut 650 km cu el. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
1. De ce nu iei lichid original pentru diferenţial de la reprezentanţă?
2. Ai schimbat lichidul de frānă? Ţi-au aerisit frānele cu pompa? |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
De ce speri că nu? |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
De ce speri că nu? De fapt depinde la ce te referi ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Există o pompă specială de vaccum pentru tras lichidul din instalaţie, aşa se aerisesc corect frānele.
|
|
|
![]()
|
|
@Ciupanezu
1. pentru ca e destul de inaccesibila reprezentanta...e pozitionata strategic ![]() 2. am cerut sa fie schimbat, dar nu sunt convins ca s-a si intamplat procesul; nu stiu cum au facut-o. @MeHigh - Multumesc. Acest indicativ e universal indiferent de producator? Conteaza "w"-ul atat timp cat cer API GL5 ? Pana la urma diferentialul il schimb la primavara cu unul normal pe care voi muta "piesa" care-l face autoblocant, dar...voi lua de acum uleiul ![]() Restul....cu prima ocazie. Deocamdata am divergenţe cu maşina la ceea ce ţine de lichidul de răcire ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 02:45 PM |