![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
@ionusunt tu asa ai cauciucurile? am si io o intrebare ![]() pe langa faptul arhicunoscut ca arata bestial, nu se distruge janta? nu se distruge janta ci cauciucul ...si nu ma prea omor eu dupa cauciucul mega intins...asa am luat rotile -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Am fost ieri si am probat niste M6 originale pe 19 sa vad cum dau si daca intra.. Sunt mai mult decat bestiale si mai mult ca sigur le voi lua. O sa trebuiasca sa o cobor si sa-i roluiesc aripile... Faza cu replicile era strict financiara, dar am gasit originale, date jos de pe un M6 rupt pe dupa un pom in germania cu 1000e cu tot cu cauciucuri (pretul incluzand transportul..) Topic closed
ps... am realizat ca mai bine decat sa pun o intrebare simpla si inocenta si sa-mi sara toti in cap, a fost sa dau un search sa vad care cum are si sa ma duc sa le incerc.... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ce te plangi ca te am sfatuit si ne am certat in pareri pt tine??inseamna ca nu conteaza parerea noastra orice pare simplu este f complicat. asa ca ai facut ce trebuia. originale..deci nu ne am rafuit degeaba pe forum.mai rau e ca acuma regreti ca ne ai intrebat.data viitoare eu ma abtin si nu mai comentez deloc daca te der parerea mea:P ps eu cu ciupanezu nu ma cert ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
am sa incerc si eu 17 pe E34, mai tarziu dupa ce termin cu alte danganale, poate ne vedem la intalnire sa vad pe viu cum dau 19 pe masina.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 09:07 AM |