![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
EDUTXU you save the day again uite-te aici http://mascarit.ro/bat-man/ ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Sa lasam uleiul un pic in pace. Am rezolvat problema cu filtrele, uleiul, placutele de frana, cauciucurile.
Mai am de rezolvat urmatoarele ; - am nevoie de 2 arcuri pentru fata, 2 amortizoare fata, 2 bascule fata, rulmeti spate si 2 oglinzi ( doar geamurile ) - alarma, m-am gandit la un viper. Vreau sa imi mai explicati o data va rog cum e treaba cu lantul/cureau de distributie. M-am dus la un service in Ploiesti si mi-a spus ca aceasta "piesa" nu se schimba. Ce imi recomandati ? de unde sa cumpar ! |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
Salutare, dacian tata, pana acum ai primit raspunsuri de la fle si fel de useri de pe acest forum; avand in vedere ca suntem diferentiati in vechime si in stiinta ai putea sa asculti de cei mai vechi de pe aci. poate ca nu au multa experienta practica, dar teoretica oricum au mai multa decat noi. daca ti s a pus tie pata sa distrugi un motor asta e, nu te poate opri nimeni. tine totusi cont ca aici sunt doar iubitori bmw si nu niste s riminali de masini.Fratilor nu va enervati !!! ... si nu va suparati. Peste tot am vazut numai subiecte negative despre acest/e produse "Metabond". Voi sustineti ca produsele nu sunt ff bune pentru masinile noastre, si nu va contrazic. Ceea ce vreau sa inteleg este de ce atunci BMW accepta aceste produse ? Sa inteleg ca una este coca cola si alta este american cola? Story ... astazi m-am dus sa caut un loc unde sa imi schimb uleiul la masina mea de 3000 euro. La service era o masina, suzuki, 28.000 euro care ii facea schimbul. Am ramas surprins cand am vazut ca proprietarul avea un metabond gold pe care l-a pus in motor. Deci, de dragul stiintei chiar vreau sa vad ce se intampla daca pun 5 w40, tratament intr-un bmw. Priviti acest lucru ca un experiment, si nu va suparati. Cine a zis ca sunt un pic capos a avut dreptate. Dacian cand mai ai astfel de idei nu le mai expune ca sa nu mai primesti replici rautacioase. sincer la inceput tineam oare cum cu tine(sa nu crezi ca eram deacord cu uleiul tau) din cauza replicilor pe care le primeai pentru ca asa am patit si eu la inceput. dar pe bune.....las o asa. daca tot vrei sa faci un experiment suna la brainiac poate acolo o sa fii primit u bratele deschise. te rog sa ma scuzi ca am vorbit asa...dar pe bune ca nu mai suport Sa lasam uleiul un pic in pace. Am rezolvat problema cu filtrele, uleiul, placutele de frana, cauciucurile. Mai am de rezolvat urmatoarele ; - am nevoie de 2 arcuri pentru fata, 2 amortizoare fata, 2 bascule fata, rulmeti spate si 2 oglinzi ( doar geamurile ) - alarma, m-am gandit la un viper. Vreau sa imi mai explicati o data va rog cum e treaba cu lantul/cureau de distributie. M-am dus la un service in Ploiesti si mi-a spus ca aceasta "piesa" nu se schimba. Ce imi recomandati ? de unde sa cumpar ! pacat ca esit din bucuresti. am p cienva care desface o pisica.....si nu cred ca il incanta ideea cu , virgula, curierii -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-October 08 Member No.: 2,286 Car: E36 Engine: 1.6 101 CP ![]() |
Nu sunt din Bucuresti. Poti vb cu el macar de oglinzi.
|
|
|
![]()
|
|
Nu sunt din Bucuresti. Poti vb cu el macar de oglinzi. sa mi lasi id -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
Nu sunt din Bucuresti. Poti vb cu el macar de oglinzi. dupa cate stiu cureaua de distributie se schimba sigur. altfel risti sa faci ca fostul proprietar al masinii mele (cand am cumparat masina era chiulasa sparta pt ca omu n-a schimbat cureaua la timp). daca ai pe lant se schimba si ala, dar la mai multe mii (sau zeci de mii) de km decat s-ar schimba cureaua. nu te juca cu astea ca ramai fara motor ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Salut,
... ca sa vezi ce oameni lucreaza intr-un service. O sa merg la altul sa vad ce imi spune. Eu le-am explicat cca am citit pe internet, si ca mi-au spus niste prieteni. El nimic, batman batman .... hmmm Cum sa iti las ID-ul ? Dacian |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Da ce-i drept deobicei e rafinat, m-am enervat.Dar nu-i PANICA. Nu era vorba de marci de ulei, ideea era ca dca vrea intrebari sterile are la dispozitie destule forumuri BMW.Se stiu.Aici au migrat mare parte impatimitzii, totodata disparand de pe celelalte. Doresc sa deschid un topic despre: DE UNDE SE DESCHIDE CAPOTA LA E 30, E 46, daca se poate sa venitzi la mine acasa ca ma descurc cam greu sa-mi aratazti, multumesc. Mai ales IONUSUNT vreau sa-mi spui pe timp de iarna ce tip de lichid de frana folosesc la stergatoare, doresc ceva reising! Mi-a zis unul cu BMW tare de tot, avea tricou cu "De Puta Madre"si lantz gros de aur (parea foarte cunoscator in ale BMW-ului), asa: - Frate manca-tzi-ash, ulei mi-a pus neamtzul ala prost. Deci n-am aflat marca.Help me pls! ![]() apropo cu de unde se deschide capota....era un topic pe parinti.com ... http://www.parinti.com/modules.php?name=Fo...asc&start=0 enjoy ![]() apropo de lichid de frana....spala foarte bine ..........daca pui un pic de mustar...e la fix ![]() alessia_de Locatie: M�nchen Copii Elektra: 4 ani, 4 luni Darius: 1 an, 4 luni, 2 saptamani, 1 zi 08.11.2007 9:47 citat Eu am o VW Polo dar nu am cautat niciodata sa vad cum se deschide capota jenat ..habar nu am cum arata motorul. Banuiesc doar ca ar fi de undeva din interioriul masinii..pe langa volan sau sub volan? Buna intrebare! nu mam putut abtine This post has been edited by ionusunt: Nov 10 2008, 09:40 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
deci sa o luam pe rand....daca te-ai dus la mecanic si l-ai intrebat daca se schimba lantul(care se schimba de obicei pe la cateva sute de mii de km) e normal sa iti fi zis ca nu se schimba, dar daca tu i-ai zis ca vrei sa schimbi curea de distributie si el tzia zis ca nu se schimba, insemna ca e un mare dobitoc si te-as sfatui sa il lasi in pace.
In legatura cu arcuri si amortizoarele, eu zic ca e mai ok sa iti comanzi o suspensie sport, reglabila pe inaltime, exemplu kw care este chiar confortabila si impusti si 2 iepuri dintr-un foc: suspensie noua arc+amortizor si control mai bun al masinii....in ceea ce privesc basculele fata, vezi ca poti schimba doar pivotii si iesi mult mai ieftin decat ai cumpara o bascula intreaga, bascula o schimbi doar daca e ruginita, stramba, sudata etc... Geamurile de oglinzi se gasesc noi si la nu sunt exagerate ca pret.... ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
Salut, Multumesc de sfat. Nu este intradevar nimic ruginit, rupt - sudat. Are un joc exact la niste bucsse de cauciuc. O sa ii spun maine cand merg la service sa imi comande eventual doar acele bucse. In legatura cu distributia ... cred ca i-am zis ceva de lant. Zi-mi te rog unde gasesc suspensie reglabila sau macar un link cu un model sa ii arat tipei de la service. Dacian |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Bucsile aproape ca n-au nici o treaba cu bascula, clar se schimba separat.
Despre pivoti nu stiu cum e la E36, Ionut trebuie sa stie mai bine, si ti-a spus mai sus. Suspensia sport reglabila... merita dar sigur e scumpa. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Salut, Multumesc de sfat. Nu este intradevar nimic ruginit, rupt - sudat. Are un joc exact la niste bucsse de cauciuc. O sa ii spun maine cand merg la service sa imi comande eventual doar acele bucse. In legatura cu distributia ... cred ca i-am zis ceva de lant. Zi-mi te rog unde gasesc suspensie reglabila sau macar un link cu un model sa ii arat tipei de la service. Dacian suspensie sport reglabila e ~800 euro . pt e36 . dar la 316i niste arcuri care sa coboare garda la sol ar fi cel mai ieftin si indicat lucru . si cred ca la un magazin tip tuning ar trebui sa apelezi pt asa ceva.sau ebay (cel mai bine ![]() cat despre partea tehnica a masinii dumneavoastra , as recomanda cu caldura un full service , adia sa schimbi frumos tot ce e filtru lichid ulei distributia sa o faci si daca e cazul sa reglezi niste tachet . daca rontaie . dupa ce faci toate astea gandeste-te la articulatii suspensii . parerea mea e ca partea mecanica e mai importanta si prioritara fata de articulatie. ia-le pe rand si foloseste ce e mai bun la masina ta ! diferenta se vede cu timpul ! pot da ca exemple si dacia 1310 ! daca e cazul ! si probabil o voi face. This post has been edited by ionusunt: Nov 11 2008, 02:29 AM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 31-October 08 From: BUCURESTI Member No.: 2,295 Car: 2002 Alpina, 318 Ci E 46 Engine: M 10 200 cp ![]() |
apropo cu de unde se deschide capota....era un topic pe parinti.com ... http://www.parinti.com/modules.php?name=Fo...asc&start=0 enjoy ![]() apropo de lichid de frana....spala foarte bine ..........daca pui un pic de mustar...e la fix ![]() nu mam putut abtine 1.Ce tare e asta cu parinti, auzisem dar nu credeam ca e real. 2.Apropo de mustar am intzeles ca ala cu hrean e mai reising, ![]() Daciane tata intreb si eu k... : de unde stii sau cine iti ispira ideile astea gen suspensie, amortizoare ca ai zis ca esti la primul BMW.Costa mult piesele, mecanici habarnishti? De ce ai vandut tu Solentza ta ma Daciane? Asta o sa-ti inghita si banii si viatza si nervii, dar zi tu, cum se uita pitzipoancele la ea? E...senzatie ma Daciane. |
|
|
![]()
|
|
1.Ce tare e asta cu parinti, auzisem dar nu credeam ca e real. 2.Apropo de mustar am intzeles ca ala cu hrean e mai reising, ![]() Daciane tata intreb si eu k... : de unde stii sau cine iti ispira ideile astea gen suspensie, amortizoare ca ai zis ca esti la primul BMW.Costa mult piesele, mecanici habarnishti? De ce ai vandut tu Solentza ta ma Daciane? Asta o sa-ti inghita si banii si viatza si nervii, dar zi tu, cum se uita pitzipoancele la ea? E...senzatie ma Daciane. Salutare, Deja discutia nu isi mai are rostul. Da sunt la primul BMW. Mai am 2 Daciii ( Solenza, Supernova ) dar nu le vand ca imi plac si astea. Avem posibilitatea sa imi cumpar o alta masina mai nou, tot BMW ( 2000 - 2002 ) cu 13, 14000 euro era gata. Nu am vrut pentru moment sa investesc intr-o masina care nu aduce bani, doar satisfactie si cheltuiala. Tu poate ai prieteni cu bmw si care detin info, eu nu. E normal si eu te pot baga intr-un domeniu care nu ai "habar". Hai ca incercam sa gasim solutii. Cineva mai sus a scris suspensii, si a reomandat un site. Am sunat acolo si mi-au spus ca ei au doar suspensii care coaboara masina, ca na, sunt sport. ... plus ca sunt si casatorit. Nu am nevoie sa se uite fetele dupa mine. C dupa tine se uita doar cand esti in BMW ? "putin rautacios" ... masina am cumparat-o doar ca imi place sa ma uit la ea. Tot cu Dacia merg ![]() ... tie nu ti-a placut o jucarie in copilarie ? Sa ai o zi frumoasa ! Dacian This post has been edited by Dacian: Nov 11 2008, 11:57 AM |
|
|
![]()
|
|
Salutare, Deja discutia nu isi mai are rostul. Da sunt la primul BMW. Mai am 2 Daciii ( Solenza, Supernova ) dar nu le vand ca imi plac si astea. Avem posibilitatea sa imi cumpar o alta masina mai nou, tot BMW ( 2000 - 2002 ) cu 13, 14000 euro era gata. Nu am vrut pentru moment sa investesc intr-o masina care nu aduce bani, doar satisfactie si cheltuiala. Tu poate ai prieteni cu bmw si care detin info, eu nu. E normal si eu te pot baga intr-un domeniu care nu ai "habar". Hai ca incercam sa gasim solutii. Cineva mai sus a scris suspensii, si a reomandat un site. Am sunat acolo si mi-au spus ca ei au doar suspensii care coaboara masina, ca na, sunt sport. ... plus ca sunt si casatorit. Nu am nevoie sa se uite fetele dupa mine. C dupa tine se uita doar cand esti in BMW ? "putin rautacios" ... masina am cumparat-o doar ca imi place sa ma uit la ea. Tot cu Dacia merg ![]() ... tie nu ti-a placut o jucarie in copilarie ? Sa ai o zi frumoasa ! Dacian la mine nu se uita nici o fata....ca nu au timp sa ma vada trec prea repede ![]() ce dreaq iti place la daciile alea nu stiu ...da-le si ia ti urs ![]() da coboara si rigidizeaza masina...ce vroiai sa faca sex cu ea ? ![]() MASINA CARE ADUCE BANI SE NUMESTE DAF SCANIA VOLVO MAN .SAU MAI SUNT ALEA NEOPLAN ETC ....ALEA ADUC BANI...BMW URILE CHELTUIESC BANI SI TE FAC SA TE SIMI MAI BINE CA ATUNCI CAND FACI SEX!!! le : MAI NOU nu inseamna si mai bun sau mai performant ...dpdv al meu ,mai vechi totdeauna !!! @sconx : hrean ca hrean ......da unde i usturoiu ? dai frumos cu usturoi pe gume ....pentru aderenta la plecare.... tehnica perfectionata pe one three one zero reising car This post has been edited by ionusunt: Nov 11 2008, 12:22 PM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
ionusunt, sconx, ati iesit in parloaga si suspensia sport va tine cu burta pe pamant?
Reveniti-va, nu toti vor sau nu toti se pot bucura de suspensie sport, pentru ca nu toti stau in mirificul Bucuresti si poate ca vor sa se si foloseasca de masina. Incercati sa vedeti si punctul lui de vedere, nu doar ce vreti voi. Si eu as vrea suspensie sport, roti late, sa mi se tina masina perfect pe asfaltul impecabil si liber de la Harsova la Tulcea, dar ajuns acolo vreau sa pot intra si pe strazi, in padure, pe dig la Dunare etc. Cred ca ultimul post al lui Dacian e de bun simt si clar in privinta asteptarilor de la masina aia. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 31-October 08 From: BUCURESTI Member No.: 2,295 Car: 2002 Alpina, 318 Ci E 46 Engine: M 10 200 cp ![]() |
... tie nu ti-a placut o jucarie in copilarie ? Sa ai o zi frumoasa ! Dacian Ba da BMW 3.0 csl ala care e in avatar la INTERCEPTOR. Si Lancia Stratos aia cu Alitalia.Atat ma uitam(jucat mai putin) la ele ca mi-au ramas in subconstient si acum. Si nu mai baga nici un ban in pisica aia.Aveam un inginer/pilot de curse care ma mai ajuta demult care zicea "mergi pana se rupe si o reparam"... Nu uita cureaua! Nu te lua dupa Fane Macaz...ca bujii ca moloz... |
|
|
![]()
|
|
Ba da BMW 3.0 csl ala care e in avatar la INTERCEPTOR. Si Lancia Stratos aia cu Alitalia.Atat ma uitam(jucat mai putin) la ele ca mi-au ramas in subconstient si acum. Si nu mai baga nici un ban in pisica aia.Aveam un inginer/pilot de curse care ma mai ajuta demult care zicea "mergi pana se rupe si o reparam"... Nu uita cureaua! Nu te lua dupa Fane Macaz...ca bujii ca moloz... off topic...de lancia stratos si eu am fost indragostit ![]() dar revenind la post hai sa ajutam omul si sa l privam de ironii...eu nu cred ca aveam rabdarea lui ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
Salutare,
Pana la urma am ajuns si cu masina in service pentru un control general inainte de RAR. Controlul a fost facut intr-un service din Ploiesti. Necesar : - placute de frana - cauciucuri fata spate - rulment spate-dreapta - schimb ulei + filtre - antigel - curea distributie - sudat toba - arucuri fata normale ( nu stiu daca schimb arcurile pe fata este necesar sa le schimb si pe spate ) - amortizor dreapta busit ( masina nu este lasata din aceasta cauza, nu face zgomot). Burduful este rup si a curs ulei. Din spusele unui prieten am aflat ca nu este necesar sa schimb amortizoarele si ca merge reparat cu un set de burdufe. - bascula stanga-dreapta. Ele sunt ok ddar au un mic joc in bucse. La fel merg schimbate doar ele in situatia in care nu sunt largite gaurile de la bascula - ulei de frana - ulei transmisie ( cutie si c ) - bujii Total : fara sa cumpar bascula d/s , amortizor d/s fara manopera, fara cauciucuri aproximativ 1800 RON Manopera aproximativ : 700 RON Auxiliar : - oglinzi, doar geamurile; cred ca sunt oglinzi normale - nu stiu pretul - alarma auto - viper; sa fie cat de cat ok - 500 RON .... si gata RAR-ul + taxe inmatriculare aproximativ 400 Euro + ulei/tratament - 500 RON + masina 3300 EUR.... Cred ca o fac de 4500 EURO.... In concluzie, cine a zis ca BMW-ul mananca bani, dreptate avea. Dar poftele sunt pofte !!!! In rest sanatate sa avem si sa ne fereaza ...DDDD.. de accidente. P.S.- Montarea se v-a face in Bucuresti la Seleniu. Am fost tratat cu profesionalism, disponibilitate, etc. Nota 10X. Pana acum recunosc ca mi-ati fost de mare ajutor iar fara voi nu cred ca lua deciziile cele mai bune. In continuare o sa ma las pe mana celor de la seleniu. La voi o sa revin, asa cum am promis cu manifestarile masinii dupa folosirea produselor METABOND si POZE cu masina inmatriculata. Pentru orice alte sugestii astept reply. ..... Inca ceva ... poate intr-o zi o sa ne si intalnim. Presupun ca aveti un club ? gashca? ... eu nu o sa vin cu masina ca imi e teama de traficul din Bucuresti ![]() Cu stima, Dacian This post has been edited by Dacian: Nov 11 2008, 07:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Burduf=kit de protectie? Ala trebuie schimbat oricum, daca umbli la amortizoare.
Reparat amortizoare, se face, iesi la maxim un mil bucata, dar daca ai bani, mai bine dai 2-3mil/buc si ai ceva nou si bun. Nu trebuie musai sa chimbi arcurile spate odata cu arcurile fata, dar n-ar fi rau. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 10:31 AM |