![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|||||||
0% BMW corupt Group: Members Posts: 59 Joined: 7-January 07 Member No.: 509 Car: e 28 Engine: m30 2.8 ![]() |
Fabricata in 1997,culoare violet metalic,M paket,4usi,pleoape kamei,proiectoare,tapiserie combinata piele/textil,plafon interior culoare negru,geamuri electrice fata,oglinzi electrice incalzite,climatronic,2 airbag,evacuare sport silentioasa,jante 17 in doua dimensiuni fata/spate,anvelope Continental. Motorul 2.0 24v vanos tipul 20 6S3,cutia viteze manuala 5tr. Masina are carte identitate romaneasca+itp 2009 si toate actele de Germania inclusiv placutele germane expirate necesare la inmatriculare. Are in cartea de identitate specificatia> seria motor nu poate fi poansonata< Defecte: frana de mana. Masina are numere provizorii expirate,deci se poate proba in limita spatiului parcarii unde se afla. Pretul este de 6000 euro si NU CONTINE TAXA DE PRIMA INMATRICULARE. Rulata:216.000km. Posed manualele de utilizare si cartea service alaturi de cele 4 chei originale. Pozele sunt singurele pe care le am si nici nu mai am cu ce sa fac altele
|
||||||
|
|||||||
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Deci nu au putut sa citeasca seria motorului sau cum? In final masina are acte de germania si numere de germania expirate iar in romania nu este inmatriculata?
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
Deci nu au putut sa citeasca seria motorului sau cum? In final masina are acte de germania si numere de germania expirate iar in romania nu este inmatriculata? departe de mine de a o spune cu rautate...dar pretul mi se pare exagerat de mare...eu am un priteten care si-a luat un 325i,cu interior recaro,tot kitul de m,adica suspensi,jante,spoilere,cu 4500 de euro,inmatriculata in de,si cu acte valabile aproape 2 ani,si masina ta arata extraordinar de bine,dar 6000 era pretul unei inmatriculate in ro. |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 59 Joined: 7-January 07 Member No.: 509 Car: e 28 Engine: m30 2.8 ![]() |
Deci nu au putut sa citeasca seria motorului sau cum? In final masina are acte de germania si numere de germania expirate iar in romania nu este inmatriculata? Asa cum am mai scris masina are carte de identitate romaneasca si ITP si autenticitatea facute,si a circulat cu numere provizorii pana au expirat. pentru inmatricularea in romania mai trebuie platita taxa adica 1700 din iulie si gata. Am spus ca am si numerele germane expirate fiindca ai nevoie de ele la ghiseu la politie sa le predai impreuna cu celelalte acte din Germania. Faptul ca are specificatia FARA SERIE MOTOR nu este un neajuns, este o jmecherie trecuta in carte ca sa poti pune alt motor cand doresti . |
|
|
![]()
|
|
Deci nu au putut sa citeasca seria motorului sau cum? In final masina are acte de germania si numere de germania expirate iar in romania nu este inmatriculata? Dupa cunostintele mele masinile care sunt inmatriculate in alte state, adica cele cu numere valabile nu se pot inmatricula in RO asa pur si simplu cand expira numerele.Masina trebuie sa fie radiata din statul respectiv si sa i se intocmeasca acte de export,nu mai insir aici ce acte,fara de care nu poti sa inmatriculezi definitiv.Astfel o masina cu care mergi un an sau un an si jumatate dupa care o dezmembrezi, nu este la fel cu alta pe care poti sa o inmatriculezi in Romania.Din acest motiv preturile unor pisici sunt chiar foarte tentante. Mai trebuie luata in considerare si starea masini cand vine vorba de pret, astfel ca o masina nu poate fi evaluata dupa 4 poze de o calitate nu foarte buna. Daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati,si apropo de ce ar fi atat de exagerat de scumpa o pisica din 97 la un pret de 7600~8000? |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Stiu masina demult de pe net, si pe autovit a fost postata, si chiar cineva de pe acest forum, a vrut sa o cumpere, dar pana la urma nu a mai facut-o. Eu nu inteleg de ce nu o imatriculezi tu, si apoi sa o vinzi! Nu ar fi mai bine? Sau daca problema este in faptul ca nu mai ai de unde inca 1700 de euro pentru taxa, atunci poate sa geseste cineva care ar cumpara aceasta bijuterie de masina! Succes la vanzare! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
Stiu masina demult de pe net, si pe autovit a fost postata, si chiar cineva de pe acest forum, a vrut sa o cumpere, dar pana la urma nu a mai facut-o. Eu nu inteleg de ce nu o imatriculezi tu, si apoi sa o vinzi! Nu ar fi mai bine? Sau daca problema este in faptul ca nu mai ai de unde inca 1700 de euro pentru taxa, atunci poate sa geseste cineva care ar cumpara aceasta bijuterie de masina! Succes la vanzare! Multumesc, eu nu o mai inmatriculez pentru ca nu am bani si am si alte planuri, si oricum daca as avea ar trebui sa mai astept pana in iulie. Am uitat sa scriu ca are ASC si scaune incalzite daca are vreo importanta |
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
foarte misto masina !
PS: ai uitat de scaune sport -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
Multumesc, pret nou 5600
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 6-April 07 From: Bucuresti Member No.: 885 Car: E36 Engine: M50 325i ![]() |
Salut, zi-mi si mie te rog ce model de mp3 Sony ai ca vreau si eu exact la fel fara butoane dar nu stiu modelul.
scuze de offtopic ![]() Up pt masina ca arata super bine. |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
cum pot sa dau de tine ? un nr de telefon ceva ? Mersi |
|
|
![]()
|
|
Salut, zi-mi si mie te rog ce model de mp3 Sony ai ca vreau si eu exact la fel fara butoane dar nu stiu modelul. scuze de offtopic ![]() Up pt masina ca arata super bine. Salut, nu este CD cum pot sa dau de tine ? un nr de telefon ceva ? Mersi am dat pm |
|
|
![]()
|
|
5300
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 7-January 07 From: dr.taberei Member No.: 510 Car: E36 Engine: m42 1.8 140 martoage ![]() |
de multe ori am vz masina la Home Mall Design.. arata f bine!ma tot bate gandul... pt k urmaresc demult masina decand se vindea cu nr rosii de AG,insa mi se pare kam mare pretul pt o masina fara taxa platita si cu peste 200000km...totusi e cam dubioasa treaba cu seria d la motor. bafta multa la vanzare! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 7-January 07 From: dr.taberei Member No.: 510 Car: E36 Engine: m42 1.8 140 martoage ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 06:00 PM |