![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Am de mers maine la falticeni, cu plecare din cluj, si am 3 variante:
1. Cluj-mociu-reghin-toplita-borsec-poiana teiului-targu neamt-falticeni 2. cluj-iclod-dej-beclean-bistrita-vatra dornei-gura humorului-falticeni 3. cluj-campia turzii-iernut-tg mures-reghin-toplita-borsec-poiana teiului-targu neamt-falticeni Varianta 1 e cea mai scurta si varianta 3 e cea mai lunga. Eu as alege doar dupa starea drumului. Daca stiti careva traseul, daca stiti pe unde e drum mai prost/mai bun... Varinta 1 ar cadea din principiu. Stiam ca undeva intre mociu si reghin drumul e foarte-foarte rau. Din cauza asta as alege varianta 3, sa merg prin targu-mures si sa ies tot in reghin. Edit: Varianta 2 ar cadea din cauza inundatiilor care au fost recent in zona campulung modovenesc - gura humorului. Astept raspunsuri/propuneri This post has been edited by Rares: Aug 1 2008, 01:52 PM -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Marcel D. ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 689 Joined: 25-July 07 From: Corusu Member No.: 1,035 Car: E39 + E46 Engine: M52 2.0 150CP + M43 ![]() |
Varianta 3
-------------------- Marcel D.
BMW E39 520i, BMW E46 318i, Seat Toledo 2.0 FSI - under destruction ---------------------------------------- ex E30 318i, ex E30 324d |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:39 AM |