IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Lacatul meu drag a decedat, Va astept la funerarii +++
Tytus
post Jul 1 2008, 10:56 AM
Post #1

Z4 Fan

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 200
Car: exE46 325Ti
Engine: exM54TU 2.5 192cp

Dupa multi ani credinciosi in slujba garajului meu(noroc ca mai am o intrare de acces) lacutul meu a decedat subit,ramanand rece si mut cum a stat in timpul vietii in stare de rigor mortis pe pozitia BLOCAT.
Familia va anunta indurerata vestea trista si in stare de doliu psihic, va invita la funerariile lui cat mai rapide , conditia de participare fiind o atitudine pozitiva,muschii si inteligenta iar ca accesorii va astept cu un flex cu disc mic , cleste industrial de taiat sau daca mai aveti idei de scoatere a decedatului din clemele in care sta prins , precizez ca patul mortii e inconjurat de un voal de fier circular de protectie impotriva spargerii ,le asteptam pe acest topic negru cu semnu crucii la poarta.
Precizez pentru imbalsamatorii cu iz de spargatori ca dragul nostru companion Lacatica a ramas in pozita RIP cu membrele inclestate la nivel de arc de sus , balamaua se misca ok, a fost intens uns cu tot felul de lubrifianti, dar nu lucreza mai sus si nu permite retragerea ciocului de culisare.
Dorim mutarea lui la groapa (de gunoi) cat mai rapida , iar pentru cei cu idei de spargeri, va anuntam ca nu se va tine doliu dupa aceea , un inlocuitor si mai potent din INOX pentru linistea noastra, a aparut deja in familie si arde sa fie montat.
La final precizam ca acest topic , pe langa izul lui artistic-tenebros, nu este o gluma si dorim rezolvarea cat mai urgenta, va rog sa va alaturati cu idei si scule pentru rezolvarea cat mai rapida a cazului.
Lacatica, te vom iubii mereu sad.gif

--------------------
exE46 325Ti, Silver metallic.
Suzuki GSR600 B-King K7,Blue ; Kawasaki ZZR1400A 2008,Metallic Midnight Sapphire Blue ; Sachs MadAss125 2009,Matte Black.
Motocicleta mea Suzuki GSR600
Motocicleta mea Kawasaki ZZR1400
Motoreta mea Sachs MadAss125
Acoperisul meu de iarna: Green Cozy Tico
Go to the top of the page

+Quote Post
316i
post Jul 1 2008, 11:39 AM
Post #2

Road Runner

Group: Members
From: La dreacu'
Member No.: 9
Car: BMW E30 08/90
Engine: 08/94 M42 318iST

Aaahahahaha, priceless! laugh.gif Cheama-l pe Florin ca el e bun cu bormasini si chestii de taiat. biggrin.gif

--------------------
16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008.

+Quote Post
Shark
post Jul 2 2008, 08:44 AM
Post #3

73% BMW corupt

From: Iasi
Member No.: 176
Car: E30 316i
Engine: M40B16 100CP

Poate un pic de acid intr-o baterie veche! Daca are mult fier in el (si nu alte aliaje) il papa repede.

--------------------
You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40.
For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape.

+Quote Post
iulian325
post Jul 2 2008, 12:42 PM
Post #4

100% BMW corupt

From: IASI
Member No.: 307
Car: -
Engine: -

laugh.gif

in urma cu cativa ani avem un lacat 'beton' la uscatorul de pe scara blocului (pe care il folosesc doar eu ca magazie biggrin.gif )
intr-o zi nu gaseam cheile si m-am chinuit la greu sa-l sparg - nici c-am reusit...apoi am gasit cheile si povestea a fost uitata, pana cand am depozitat acolo bicicleta...peste vre-o 2 zile gasesc lacatul spart si bicicleta furata - culmea e ca in noaptea spargerii eram acasa si nu am auzit nik!
asta e

cheama niste hoti si te rezolva imediat smile.gif

+Quote Post
Rotti
post Jul 11 2008, 11:18 PM
Post #5

82% BMW corupt

From: bucuresti
Member No.: 49
Car: E30
Engine: S54 3.2 343 cp

frate zi merci, eu m-am trezit cu usa la garaj sudata biggrin.gif
ma rog, RIP.

+Quote Post
Tytus
post Aug 29 2008, 10:29 AM
Post #6

Z4 Fan

From: Bucuresti
Member No.: 200
Car: exE46 325Ti
Engine: exM54TU 2.5 192cp

Lacatica, dupa ce a inceput sa putrezeasca(rugineasca), un apreciat imbalsamator din cartier, a aplicat o solutie de make-up si cosmetizare cu un flex mic , defuctul renuntand in 5min la stransoarea rigor-mortis si cazand in groapa special pregatita jos langa usa.Va astept la parastasul de 1 an impreuna cu rudele sale "Urbis"care au parasit deja usiile si portiile de pe strada, fiind la mine in batatura, la jelit:
Attached Image

Adio si fara regrete laugh.gif

--------------------
exE46 325Ti, Silver metallic.
Suzuki GSR600 B-King K7,Blue ; Kawasaki ZZR1400A 2008,Metallic Midnight Sapphire Blue ; Sachs MadAss125 2009,Matte Black.
Motocicleta mea Suzuki GSR600
Motocicleta mea Kawasaki ZZR1400
Motoreta mea Sachs MadAss125
Acoperisul meu de iarna: Green Cozy Tico

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 02:39 AM