![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
Concluzia este ca, la viteze de peste 200Km/h, o gaina care prin parbriz pe directia unui pasager din masina poate sa-l omoare...
|
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
O fi regizat?
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
vai de fulgii ei ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 119 Joined: 31-October 05 From: Constanta Member No.: 73 ![]() |
Mai... da de cand gaina zboara?!
![]() Asa ca e cam greu sa ajunga la inaltimea aia de una singura ![]() PS: Va uitati la mithbusters, aia au bagat un pui congelat in carlinga(sper sa fie bun termenu) unui avion :unibrow: -------------------- Just Me & MySelf!
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Aia au "tras" cu puiul cu un tun cu aer comprimat
![]() Concluzia: Cu gripa sau fara, cu masina sau cu avionul, puii sunt mortali. Aveti grija :unibrow: PS: Gaina zboara daca nu ii taie cineva penele de la aripi. PS2: Mai buni sunt aricii. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
cred ca soferul a ramas traumatizat |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 119 Joined: 31-October 05 From: Constanta Member No.: 73 ![]() |
Stiu cu ce au tras aia
![]() Insa eu inca n-am vazut gospodar sa-si lase gainile cu pene/aripi.... -------------------- Just Me & MySelf!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st July 2025 - 07:59 PM |