![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
Am remarcat ceva.De asta vara,de cand cu aerul conditionat,am tinut inchis in permanenta butonul care sufla aerul in fata(aerul vine prin trei locuri:parbriz,fata si picioare).De cand s-a racit,l-am lasat asa,baga aer cald pe la parbriz si picioare,nu-mi place sa ma sufle in fatza!
Sambata in schimb mi-era frig (ca intepenisem) si am apasat sa-mi vina aer cald si prin fatza.Dar venea doar rece,desi motorul era cald si pe la parbriz venea cald.L-am lasat 1-2 minute,nu se incalzea...asa ca l-am oprit si nu i-am mai dat importanta. Acum insa,imi aduc aminte ca am schimbat asta-vara o rezistenta(aia cu tzepi),ca nu sufla aer in habitaclu.Sa fie de atunci?Sau poate galeria respectiva de aer are nevoie de mai mult timp sa se incalzeasca??? Nu ca ar fi vreo mare problema,dar ma deranjeaza sa stiu ca ceva nu merge ok! Are cineva idee ce ar fi?Dar sa nu ma speriatzi,ca sunt f.sensibila cand e vb de service !! -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 10:04 AM |