![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 882 Joined: 18-October 05 Member No.: 16 ![]() |
foarte interesant.. insa absolut nimic despre puterea dezvoltata .
practic e un motor wankel cu alt rotor oricum nu prea cred ca o sa vedem curand asa ceva pe strada, cutia de viteze cu variatie continua este la fel de revolutionara si tot nu a fost bagata in seama ![]() -------------------- A Mercedes fan, Audi owner on BMW forum
|
|
|
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
QUOTE (SUPERBEC) foarte interesant.. insa absolut nimic despre puterea dezvoltata .
practic e un motor wankel cu alt rotor oricum nu prea cred ca o sa vedem curand asa ceva pe strada, cutia de viteze cu variatie continua este la fel de revolutionara si tot nu a fost bagata in seama ![]() Cutie cu variatie continua face Audi in serie (CVT). Poate gasesc si eu sa conduc una. Cat despre motorul asta... slabe sanse sa vedem asa ceva in productia de serie in viitorul apropiat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 04:31 PM |