![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
Avand in vedere ca oglinzile mele de la masina au plecat in delegatie fara sa ceara voie
am nevoie de un set de geamuri de oglinzi pt E46 as dori neaparat incalzite -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Vorbeste cu batz, a avut exact aceeasi problema acum vreo 2-3 saptamani si a gasit pe stoc undeva destul de convenabil (parca 2 milioane fata de 6 - 6.5 milioane cat erau in alta parte si la AB). Poate ai noroc si gasesti la acelasi magazin.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
eu am geamuri de oglinzi la mine dar au o mica problema de fabricatie si nu ma incanta sincer eu am nevoie numai de geamuri ..... iar cele de coupe sunt oricum mult mai scumpe decat cele de berlina -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
numa geamurile le-a avut si batz furate . dai un pm
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 986 Joined: 7-March 07 Member No.: 732 Car: E30|E46 Engine: M20|M54 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
pt berlina se gasesc mai usor si incalzite si heliomate.la a mea m-am chinuit enorm dar am gasit intr-un final fara sa dau 7mil d la AB. Poti incerca la alpadrino sau pe agricultori.sunt intre 80-150roni p.s. recomand stantarea oglinzilor sau antifurturi cum are IO'S.pt stantare tot p agricultori dar aproape de iontersectia cu calarasi,e o firma "securit" care se ocupa cu asa ceva This post has been edited by batz: Nov 19 2007, 12:26 PM |
|
|
![]()
|
|
merci mult o sa incerc sa ajung astazi pana acolo ,
Uite aici, 110 RON perechea click partea cea mai distractiva e ca nu am cont pe acolo ![]() ![]() -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Avand in vedere ca oglinzile mele de la masina au plecat in delegatie fara sa ceara voie am nevoie de un set de geamuri de oglinzi pt E46 as dori neaparat incalzite ce sa zic... im pare rau ! PS: vad ca nu intereseaza pe nimeni topicul D O N A T I I ...... asta e ! -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
am gasit oglinzi pentru masina si mi-a donat Io's cornierul necesar pentru antifurt
la donatie o sa apara din nou respectivul cornier , mai mic cu 20cm -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 09:09 PM |