![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
cum se monteaza spoilerele de la Mtech 1? sub bara sau peste bara si apoi bandoul peste ele?
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
din cate stiu eu sub bara vine
![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
ba tu esti si nebun...ia-le ca tot stai degaba cu ele in casa si incearca tu sa montezi spoilerul spate sub bara...apoi incearca sa il pui sub bandou si ai sa vezi ca pica perfect...la fel si la cel pe fata.
nu de alta da ala de pe spate e de la mine si stiu prin ce am trecut pana l-am pus la mine...idiotii de la service erau gata sa il faca bucati numai sa intre sub bara...assholes -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
pe bara!
si ca sa intelegi de ce... clemele care il tin, trebuie sa se fixeze in ceva, si se fixeaza in bara pt ca e de metal, daca s-ar monta sub bara inseamna ca acele cleme sa tina in plastic... deci.... asadar, bara/spoilerul apoi bandoul ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:06 PM |