![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
salut, am niste piese de la cineva, adica un motor de audi 80 butoias, cu tot cu instalatie de gaz, o usa cu geam si multe piese de directie de pe fata,plus instalatia intreaga a masinii...totul la 150 de euro...daca mai stau mult se duc direct la fier vechi
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
hmm.. aici nu cred ca ai sa gasesti asa repede clienti pt ce ai tu de vanzare, mai bine pui anuntul si aici
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Ce tip de motor e (codul de motor ar fi ideal) si in ce stare? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
Ce tip de motor e (codul de motor ar fi ideal) si in ce stare? maine sau poimaine o sa pun toate detaliile despre motor si restul pieselor pe care le mai am...de mers mergea perfect dar am gasit la momentul respectiv un mot diesel care era mult mai avantjos ca si consum...oricum masina s-a dus de mult timp si nu prea am ce sa mai fac cu piesele... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 02:19 PM |