IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Intrebare carduri
nmg
post Oct 8 2007, 12:22 PM
Post #1

36% BMW corupt
**

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 499
Car: E23
Engine: M30 2,8 135 kW

De curand m-am hotarat sa-mi fac un card pentru cumparaturi pe internet. Din pacate n-am reusit s-o fac sa si mearga din cauza celebrului cod CCV. Sau CVV cum dreaq s-o numi.

Am innebunit pur si simplu.

Va rog frumos, pe cei care folositi asa ceva cu succes, la ce banca sa mai apelez ?

--------------------
Life is too short to drive anything less than a BMW ...
Go to the top of the page

+Quote Post
florin83
post Oct 8 2007, 12:23 PM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Root Admin
Member No.: 13
Car: E36 325i
Engine: M50 192CP

QUOTE (nmg @ Oct 8 2007, 01:22 PM) *
De curand m-am hotarat sa-mi fac un card pentru cumparaturi pe internet. Din pacate n-am reusit s-o fac sa si mearga din cauza celebrului cod CCV. Sau CVV cum dreaq s-o numi.

ala din 3 cifre? de pe spatele cardului?
ce e cu el? unsure.gif

+Quote Post
nmg
post Oct 8 2007, 12:32 PM
Post #3

36% BMW corupt
**

Banca cere ca furnizorul sa transmita codul respectiv pentru validarea tranzactiei. Vanzatorul nu-l trimite, in consecinta, banca nu autorizeaza tranzactia.

Asta am aflat dupa 1 saptamana de nervi, telefoane si reclamatii !!!

Edit. Greseli, de nervi.

This post has been edited by nmg: Oct 8 2007, 12:33 PM

--------------------

+Quote Post
bartro
post Oct 8 2007, 12:50 PM
Post #4

zijdelings geïnteresseerd

Group: Super Moderators
From: around here
Member No.: 530
Car: 114 2002 / E12 528
Engine: M10 100cp / M30 165cp

QUOTE (nmg @ Oct 8 2007, 01:32 PM) *
Banca cere ca furnizorul sa transmita codul respectiv pentru validarea tranzactiei. Vanzatorul nu-l trimite, in consecinta, banca nu autorizeaza tranzactia.

Asta am aflat dupa 1 saptamana de nervi, telefoane si reclamatii !!!

Edit. Greseli, de nervi.

Atunci problema e la vanzatorul, nu la banca..?
Eu am un mastercard de la ING cu care nu am avut nici un fel de problema. Am folosit cu PayPayl, achitizie POS si la diverse hoteluri in strainitate.

--------------------
Black heart scarring darker still
To keep up with me
You've got to walk like a panther tonight

+Quote Post
florin83
post Oct 8 2007, 01:04 PM
Post #5

100% BMW corupt

Group: Root Admin
Member No.: 13
Car: E36 325i
Engine: M50 192CP

eu am mastercard in euro la brd..

am intrebat cand am fost sa-l fac care e cel mai bun pt cumparaturi pe net.. si mi l-au recomandat pe asta.

+Quote Post
nmg
post Oct 8 2007, 01:09 PM
Post #6

36% BMW corupt
**

QUOTE (bartro @ Oct 8 2007, 01:50 PM) *
Atunci problema e la vanzatorul, nu la banca..?
Eu am un mastercard de la ING cu care nu am avut nici un fel de problema. Am folosit cu PayPayl, achitizie POS si la diverse hoteluri in strainitate.

Ai si tu dreptate in felul tau. Da, furnizorul este din SUA, foloseste CCV-ul la validarea cardului dar nu il stocheaza din 'security reasons' sau cam asa ceva. In consecinta nu il transmite catre banca. Pana de curand nici macar nu intreba despre CCV. In ambele cazuri este vorba de 'politica' furnizorului, respectiv a bancii, si asta nu schimba ca asa vrea un user, respectiv eu.

Am avut posibilitatea sa discut si cu alti useri din strainatate. Habar n-aveau de asa ceva, ceea ce ma face sa cred ca iar suntem folositi pe post de cobai pentru tot felul de magarii.

Dar am retinut ideea: ING. Daca nu mai apar si alte optiuni, ma voi interesa acolo in ce conditii se poate plati pe internet si daca cer si ei 'validarea' transactiei.

--------------------

+Quote Post
Rares
post Oct 9 2007, 11:26 AM
Post #7

55% BMW corupt

Member No.: 1,066
Car: E39
Engine: e12

La fel am patit si eu. Gasisem pe un site american ( www.autohausaz.com ) tot felul de piese originale pt masina mea. Aveam de gand sa imi comanda niste chestii, am facut formularul de comanda si mi-a venit confirmare, dar apoi... totul s-a oprit. Americanii cereau bancii sa verifice pt ei daca intra-devar eu sunt posesorul cardului cu care s-a facut plata. Banca nu a fost de acord sa divulge informatii despre mine catre o terta persoana. Asa ca marfa nu a mai venit veci. Si in cauza politicii tampite de plati pe internet cu card, suma respectiva mi-a fost blocata pt 30 de zile. Nu mai puteam sa folosesc banii pe care ii aveam pt a cumpara din alta parte. Ce m-a dezamagit foarte tare e ca banca putea sa ma contacteze si sa ma intrebe daca intr-adevar mi-am folosit cardul pt plata pe internet la o anumita firma si daca sunt de acord sau nu sa divulge anumite informatii despre mine, informatii fara de care tranzactia nu ar fi putut avea loc.

Site-ul e foarte OK si preturile sun chiar foarte bune.
Exemplu: Vascocuplajul pt masina mea comandat la reprezentanta BMW din Cluj a fost 750 lei si daca il cumparam de la americani de pe site iesea undeva la 450 si ceva de lei, cu transport cu tot. Si aveam mai multe chestii comandate...

--------------------
I can take you there faster....

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 08:17 AM