![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
||||||||
![]() xX ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 545 Joined: 25-October 05 From: London, UK Member No.: 63 Car: K13R - soon Engine: 1.3 4L ![]() |
Masina are ~66000km. Unic proprietar (nu eu
![]() De atunci, masina a facut cateva drumuri la mare, la munte si de vreo 3-4 ori in Germania. Nu a vazut trafic de bucuresti ziua. E un M5 aproape full option. Lipsesc PDC, senzor ploaie, masaj in scaune si.. nu mai stiu ce. In rest, le are pe toate. Modificari: Cold air intakes marite cu inductii de cabon - DINAN Strut-braces front / rear - DINAN Volanta usoara Stage 1 - DINAN Bara stabilizatoare mai groasa - ajustabila - DINAN Diferential 3.45 LSD - DINAN Evacuare - SuperSprint completa Short-shifter Conducte frana metalice Frane ceramice Ambreiaj ceramic Roti M 18" - Anvelope vara - Bridgestne Potenza RE050A Poleposition - ~4-5000km + Roti M 17" - Anvelope iarna - Dunlop WinterSport M3 3D - ~1000km + diferentialul si evacuarea originale + un portbagaj aerodinamic (on-top) + un set de oglinizi de rezerva. Pret: 28.000E Estimez ca masina are in jur de 420CP. Toate reviziile au fost facute in USA si in Germania. Mai multe detalii la: 0740.593.646 sau pe pm. -------------------- xi // GSR
|
|||||||
|
||||||||
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 404 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 242 Car: E46 Engine: M54 ![]() |
Frumoasa..
![]() ![]() Spor la vanzare. -------------------- Topas blau
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Masina este o bijuterie. Din ce an e? Pacat insa ca traim in Statul asta Roman, ca numai cind de gindesti la impozitul pe V8-ul ala de 5000cmc te cutremuri .... Spor mult la vinzare! P.S. Poza aia a 3-a arata ciudat cu ceasurile in km/h si OBC setat pe mile! ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 10:09 AM |