![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 198 Joined: 4-December 06 Member No.: 484 Car: E46 Engine: 2000cmc ![]() |
Salutare,
Pe data de 20 am fost ars cu o amenda de 200 ron si cu permisul suspendat pentru 30 de zile pentru depasire in zona indicatorul "depasirea interzisa".Am depasit 2 masini care circulau cu 30 km/h.Am intrat in depasire pe linia continua iar cand am intrat am eram pe discontinua. Au urmat 20 de min de plictiseala pana au scris procesul verbal.L-am semnat.Scrie clar amenda 200 ron (pt depasire si neprezentarea documentelor) si retinerea persimul de conducere pe o perioada de 30 de zile.Am semnat o hartie pe care scria ca suspendarea incepe pe data de 4.09.2007 iar permisul va fi predat la Bucuresti.Am semnat si procesul verbal.Primesc o copie a procesului si atat. Am platit amenda si am asteptat o instiinare ceva prin posta si nimic.AM fost la udriste la informatii : AAA duceti-va repede sa va bage in calc !!!! Cum procedez...ma duc ca fraierul si ii rog sa imi ia permisul sau astept ceva hartii acasa??? |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
pai.. permisul il ai in buzunar?
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 198 Joined: 4-December 06 Member No.: 484 Car: E46 Engine: 2000cmc ![]() |
da |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cred ca va trebui sa te duci sa te rogi de aia sa il ia.cred ca figurezi cu el suspendat in calculator.nu cumva sa te apuci sa te plimbi cu el pe strada.ca nu mai este valabil si esti penal.ai grija cel mai bine te duci si il predai.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
cred ca va trebui sa te duci sa te rogi de aia sa il ia.cred ca figurezi cu el suspendat in calculator.nu cumva sa te apuci sa te plimbi cu el pe strada.ca nu mai este valabil si esti penal.ai grija cel mai bine te duci si il predai. la fel zic si eu ![]() totusi.. de ce nu l-ai intrebat pe militianul ala de te-a oprit de ce nu ti-a luat el permisul? sau el ce a zis? edit: acum am vazut, nu ai prezentat actele -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
de ce nu le-ai prezentat? ![]() ti-ai mai luat si amenda degeaba pe faza asta ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
pai si daca nu il preda si trec acele 30 zile?sau e luat in evidenta in momentu in cae preda permisu la politie si atunci incepe perioada de 30 de zile..?
-------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
nu ... nu l-am prezentat ca nu am vrut.Stiam ca oricum mi-l ia
![]() Am fost azi si l-am predat.Trebuia predat in maxim 5 zile de la data intocmiri procesului verbal.Asta nu am stiut. IN fine am dat de un politist de treaba si am rezolvat problema.Il ridic luna viitoare pe 5. Numai bine |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:26 AM |