![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Asta e eu nu am parere pertinenta
![]() ![]() ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
QUOTE (florin83) QUOTE (barrriton) pareri pertinente nu pot sa vina decat din partea unora care circula prin buc cu masina in miezul zilei..
eu n-am mai mers cu masina ziua (in afara de weekenduri) de cateva saptamani.. edit: acum am citit calumea ![]() hai mai! cate locuri de parcare sunt pe mosilor ?!!!!!!!!!pune o harta si marcheaza-le pe alea libere ca poate am treaba pe-acolo ![]() altfel, sa ma scuzi, dar trotuarul nu este loc de parcare. daca te sa fim asa corecti pana la capat. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (barrriton) eu ii intrebam pe aia de care va spuneam,si care aveau niste gargarite de masini : "domne, daca imi puneam mintea sa o imping cu tancul,nu plangeai langa ea? ridicau din umeri si cereau scuze.
ma crezi ca imi venea sa o intru in ea sa o imping? asa de nervos eram.. faza era ca o impingeam in mijlocul strazii ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
sa zic ce i-am facut, sa nu zic.. :drool:
am facut ce am facut doar ca era masina de firma, altfel nu cred ca faceam... |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Va recomand sa aveti un tub de superglue in masina. E perfect pentru ungerea yalelor care va enerveaza.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
QUOTE (florin83) si pe mine m-a blocat o proasta cu un matiz de firma sapt trecuta..eu aveam masina parcata pe trotuar, perpendiculara cu strada (ca mine mai erau 4-5 masini - asa se parcheaza acolo ca sa fie mai multe locuri) si ea a lasat-o pe avarii in fata mea..
![]() Pe mine de fiecare data cand m-a blocat cineva pana acum prin oras a fost femeie... Din fericire doar de 3-4 ori mi s-a intamplat. Ultima oara m-a blocat un taximetrist la mine la bloc, cica i-am ocupat locul (m-a asteptat dimineata la balcon sa ma avertizeze ca ala e locul lui). Pana sa coboare eu plecasem pe langa taxiul lui, nu m-a blocat suficient de bine ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
sincer pana acum n-am zgariat nici o masina sau alte treburi de genul asta.... dar pare interesanta ideea cu superglue
![]() -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 9-November 05 From: Sibiu Member No.: 92 ![]() |
QUOTE (cotti) QUOTE (jaffar) pai si... ce mai astepti ? la politie rapid, cu poze si martori. sau ii chemi pe ei sa constate.
oricum liniste n-o sa mai ai cu animalul... :crybaby: am fost si am depus plangere si au fost cei de la circulatie si au constatat , eu plangere pentru distrugere si politia ptr accident intentionat deci nu are cum sa acape, am dus pozele ca proba tocmai ma anuntat politia ca vecinul meu e cercetat penal ptr distrugere, dosar cu autori cunoscuti, ce sarbatori o sa mai aiba de o sa ma pomeneasca ![]() -------------------- prostul invata din greselile lui, desteptul din ale altuia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 03:04 PM |