![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
azi am luat furtunele de servo noi...furtunul care duce de la vasul de antigel la radiator nou, saibe de curpu pentru surburile de la furtune si izolatia de la compartimentul motor+banda aluminiu+inca o izolatie pentru intarit in dreptul serpisorilor, ulei cutie manuala
![]() tot azi am pregatit aripile de vopsit...am terosonat si sprituit placa care acopera motorasele de la stergatoare(urmeaza si pe spatele ei o folie stp pentru izolatie) si domnul dima s-a ocupat de sprituirea compartimentului motor...vineri pica vopsea si lac ![]() maine revin si cu poze deoarece am uitat aparatul la atelier |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
avem vopsea...avem lac...avem izolatie noua la compartimentul motor....
iar n-am avut aparatul la mine |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Bravo bai, pacat ca-s putini la noi cei care apreciaza volumul asta de munca.. majoritatea oamenilor din tara asta sunt cu conceptia aia bine cunoscuta de.. "sa mearga domLe" |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
sa mearga domle....dar ce merge in tara asta?
poate pe viitor voi schimba si eu motorul la e28 meu cu unu pe benzina ...preferabil de M dar deocamdatat admir pe altii care fac upgrade-uri abia astept sa vad rezultatul final.....oricum sunt sigur ca va arata impecabil si cel mai important va merge impecabil spor la treaba in continuare |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
poze cu motoru
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Excepţională recondiţionare! Felicitări! |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
foarte misto ! sper sa apuc si eu sa fac asta sub capota in primavara!
bai ,ai reusit sa faci ceva cu furtunele de la servo ?ziceai ceva la tel la un mom dat. daca da,sa mi zici si mie de unde le ai luat/facut. felicitari.incepe sa prinda forma ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
foarte misto ! sper sa apuc si eu sa fac asta sub capota in primavara! bai ,ai reusit sa faci ceva cu furtunele de la servo ?ziceai ceva la tel la un mom dat. daca da,sa mi zici si mie de unde le ai luat/facut. felicitari.incepe sa prinda forma ![]() delta flex se numesc pe langa fundeni (vizavi de mc colentina faci dreapta la semafor si dupa o spalatorie imediat dreapta si ii gasesti acolo) sunt foarte linistiti si ok oamenii....preturile sunt la fel foarte convenabile |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Thread-ul asta sigur e romanesc? Parca citesc un proiect dintr-o tara civilizata tradus in romana
![]() PS: Masina o sa fie daily user dupa ce termini compartimentul motor? -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
da...v-a iesit f bine....felicitari si bafta in continuare
|
|
|
![]()
|
|
Thread-ul asta sigur e romanesc? Parca citesc un proiect dintr-o tara civilizata tradus in romana ![]() PS: Masina o sa fie daily user dupa ce termini compartimentul motor? sa stii ca ai dat un reply foarte tare ![]() da din pacate o sa ramana masina de daily use...asta e....cand vor fii bani tragem ceva de tavaleala Excepţională recondiţionare! Felicitări! ms ![]() This post has been edited by evildeath: Oct 18 2009, 09:02 PM |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 76 Joined: 4-December 06 Member No.: 485 Car: ex- E28 Engine: M30 3.5 ![]() |
Evil, am parcurs cu interes topicul acesta. Sunt convins ca va continua si se va finaliza cu aceeasi pasiune. Te admir pentru ce faci. Pe de alta parte, insa, am ramas si cu un gust amar. Foarte amar. Regret din tot sufletul ca nu mai am 20 de ani. Nici macar 25... sincer, m-as fi multumit si cu 30... Asa ca have fun, este genul de proiect de care o sa-ti aduci aminte cu mare placere, peste ani si ani. Am o singura curiozitate "la obiect": cum o sa rezolvi cu actele? Inteleg ca E28-ul tau a fost initial un 528i, iar acum va fi practic un 535i. Cumva, ai doua directii: fara dureri de cap, dar cu apasari de buzunar, respectiv invers. Prima directie presupune sa fii full legal, in sensul ca sa treci motorul in acte, ceea ce te va scuti de orice fel de emotii la reviziile periodice, la controale inopinante, sau la vanzare, dar te va arunca probabil intr-o alta categorie de impozit. Spun "probabil" pentru ca nu stiu daca procedura de inlocuire a motorului implica si un update la administratia locala, sau nu. Ar fi tare sa nu fie necesar asa ceva, ar fi un vid procedural ideal in cazul tau. Reversul este sa nu treci motorul in acte, ceea ce inseamna sa-ti asumi problemele de mai sus in schimbul unui impozit anual mai mic. Sigur, aceasta din urma este solutia "smart", dar e bine sa tii cont de faptul ca este si va fi din ce in ce mai greu sa treci de reviziile periodice in stilul neaos romanesc. Depinde desigur si cat timp vrei sa tii masina. |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
a inviat domnul fivethreefive....salutari
odata ne-am si intalnit in trafic....superba masina ai....eu eram cu un e28 argintiu cu kit de M si shadowline....daca iti amintesti scuze de off evil |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
nu stiu daca procedura de inlocuire a motorului implica si un update la administratia locala, sau nu. Ar fi tare sa nu fie necesar asa ceva, ar fi un vid procedural ideal in cazul tau. La vanzare, cand o radiezi de la fisc, masina trebuie sa corespunda, daca nu, vii cu cartea de identitate, ei vad cand s-a produs schimbarea, te pun sa o declari, platesti diferenta de impozit pe perioada respectiva si o amenda, stabilita de tanti de la ghiseu intre limitele legale. Bine, poti sa ai sansa sa nu observe, dar eu n-am avut norocul asta, acum cativa ani la sector 5. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 12:24 AM |