IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

20 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> e28 nou pe aici:P, to be restored:D
evildeath
post Sep 24 2009, 11:37 PM
Post #181

pull the rag of the three five

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 996
Car: E23
Engine: M30 3.5

QUOTE (TiL @ Sep 24 2009, 10:28 AM) *
Spor la treaba, mai faci un pas spre M5 biggrin.gif

Ma intrebai ce piese noi de E28 mai am. Uitandu-ma la poze mi-am amintit de kitul de garnituri pentru capacul de distributie. E VictorReinz, include simeringul de palier (sau cum s-o chema). Nu stiu sigur daca se potriveste de la L jetronic la motronic, dar ar trebui sa fie ok.

mersi til
dar deja am toate garniturile si toate simeringurile schimbate la motor tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
ionusunt
post Sep 25 2009, 03:29 AM
Post #182

jah soldier

From: cocalartown berceni
Member No.: 276
Car: E46 sedan 2.0d
Engine: M47TUD20 nusestieCP

garnitura semering semering semering garnitura semering garnitura semering supapa laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif m-am imbatat fnd (7).gif

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post
evildeath
post Sep 25 2009, 11:30 PM
Post #183

QUOTE (ionusunt @ Sep 25 2009, 04:29 AM) *
garnitura semering semering semering garnitura semering garnitura semering supapa laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif m-am imbatat fnd (7).gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

azi am terminat de dat noroi+ulei jos din compartimentul motor...din canalele de scurgere, din lonjeroane....etc....am curatat cu benzina....si cu dero si dupa spalat foarte bine....maine incepe curatatul la perie si smirghel....am noroc ca tabla e foarte buna nici o gaura nimic....
o sa primeasca si izolatie nou compartimentul motor biggrin.gif

+Quote Post
ionusunt
post Sep 26 2009, 04:45 AM
Post #184

jah soldier

QUOTE (evildeath @ Sep 26 2009, 12:30 AM) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

azi am terminat de dat noroi+ulei jos din compartimentul motor...din canalele de scurgere, din lonjeroane....etc....am curatat cu benzina....si cu dero si dupa spalat foarte bine....maine incepe curatatul la perie si smirghel....am noroc ca tabla e foarte buna nici o gaura nimic....
o sa primeasca si izolatie nou compartimentul motor biggrin.gif

intr-adevar eu am mai multa rugina decat tine la compartimentul motor. a nu se intelege gauri
putin suprafata pe un lonjeron, si multa pe tavita unde sta bateria. ceea ce ma sparge e cum arata la tine.zici ca a fost facut ieri.foarte bine s-a pastrat masina,la contra aripi iarasi...nimic nene.

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post
adi.dima
post Sep 26 2009, 09:59 AM
Post #185

18% BMW corupt
*

From: Bucharest
Member No.: 1,579
Car: E34
Engine: M50 2.5 200cp

QUOTE (ionusunt @ Sep 26 2009, 04:45 AM) *
ceea ce ma sparge e cum arata la tine.zici ca a fost facut ieri.foarte bine s-a pastrat masina,la contra aripi iarasi...nimic nene.

Asta ma si enerveaza.. o masinuta care s-a pastrat foarte bine, in care s-au depus niste eforturi destul de mari pentru a fi reabilitatat cum trebuie, la care se munceste destul de mult pentru a se obtine un rezultat cat mai tipla si care va devenii un adevarat "monstrulet" cu motorul ala, ca sa subliniez putin, motorul este de M535 (compresie marita...) si cu toate astea din intreaga marita "comunitate de BMW-isti cha (2).gif p*** sustinere; cu exceptia a doua maxim trei persoane.....
Pana si trabantistii cred ca sunt mai entuziasmati daca-si face unu d-al lor segmentarea spre exemplu...
No offense dar eu unu ma asteptam la putin mai mult entuziasm.

+Quote Post
Ciupanezu
post Sep 26 2009, 10:27 AM
Post #186

100% BMW corupt

From: Bucureşti
Member No.: 556
Car: Ricsa
Engine: Ricsa

Bănuiesc că nu o recondiţionaţi pentru altcineva ci pentru propria voastră satisfacţie.

Vor exista destule posturi laudative când va fi terminată recondiţionarea şi vor fi postate poze.

This post has been edited by Ciupanezu: Sep 26 2009, 10:31 AM

+Quote Post
ionusunt
post Sep 26 2009, 02:27 PM
Post #187

jah soldier

QUOTE (adi.dima @ Sep 26 2009, 10:59 AM) *
Asta ma si enerveaza.. o masinuta care s-a pastrat foarte bine, in care s-au depus niste eforturi destul de mari pentru a fi reabilitatat cum trebuie, la care se munceste destul de mult pentru a se obtine un rezultat cat mai tipla si care va devenii un adevarat "monstrulet" cu motorul ala, ca sa subliniez putin, motorul este de M535 (compresie marita...) si cu toate astea din intreaga marita "comunitate de BMW-isti cha (2).gif p*** sustinere; cu exceptia a doua maxim trei persoane.....
Pana si trabantistii cred ca sunt mai entuziasmati daca-si face unu d-al lor segmentarea spre exemplu...
No offense dar eu unu ma asteptam la putin mai mult entuziasm.

cum a fost si la mine cu rotile de am inceput sa fac misto ca mai bine imi luam borbet HA laugh.gif toti salivau dupa bbs rs/rm. mi am luat eu si vlad si uwe ,si sunt ca niste jante de tabla in fata altora.macar ma bucur eu foarte mult cand le vad pe masina. dar ar fi tare sa vad si alti insi exaltati.whatever. daca imi puneam roti de 20 era alta treaba laugh.gif

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post
haifisch
post Sep 26 2009, 02:31 PM
Post #188

Was ist Zeit?

Group: Super Moderators
Member No.: 75
Car: E28
Engine: M20 2.0i 129CP

depinde ce te referi prin sustinere adi....sunt mai multe feluri....tu la care te referi?

+Quote Post
Ciupanezu
post Sep 26 2009, 08:06 PM
Post #189

100% BMW corupt

QUOTE (ionusunt @ Sep 26 2009, 03:27 PM) *
cum a fost si la mine cu rotile de am inceput sa fac misto ca mai bine imi luam borbet HA laugh.gif toti salivau dupa bbs rs/rm. mi am luat eu si vlad si uwe ,si sunt ca niste jante de tabla in fata altora.macar ma bucur eu foarte mult cand le vad pe masina. dar ar fi tare sa vad si alti insi exaltati.whatever. daca imi puneam roti de 20 era alta treaba laugh.gif

Dacă ar fi fost mai late, ai fi văzut mai multă lume exaltată.

+Quote Post
evildeath
post Sep 26 2009, 08:14 PM
Post #190

ca sa sum up...reconditionarea momentan se face doar la compartimentul motor, cutie, si un ce am apucat la articulatia fata ...incercam sa luam tot ce se poate nou...bugetul a fost depasit demult...vedem de unde naiba mai scot bani sad.gif(
masina nu o fac de ochii lumii...o fac pentru ochii mei....tin foarte mult ea si vreau sa iasa cum am eu in cap....dima chill tongue.gif ne bucuram noi de ea:D

revenind la ideea de baza cu mititica

azi am curatat puntea de rugina...am curata stalpii de la aripi sipartea de sus unde vine pe compartimentul motor de mastic si rugina....diferite puncte de rugina de pe trager si cam atat...maine intra la smirghel si daca e totul ok poimaine vopsim compartimentul motor....am urmarit sa curat absolut orice urma cat de mica e ea de ulei...noroi..pamant...pana si in cele mai greu de ajuns locuri biggrin.gif

This post has been edited by evildeath: Sep 26 2009, 08:19 PM

+Quote Post
adi.dima
post Sep 26 2009, 08:36 PM
Post #191

18% BMW corupt
*

From: Bucharest
Member No.: 1,579
Car: E34
Engine: M50 2.5 200cp

QUOTE (haifisch @ Sep 26 2009, 02:31 PM) *
depinde ce te referi prin sustinere adi....sunt mai multe feluri....tu la care te referi?

Nu stiu, ceva incurajator de genu': "bravo bai asta ca bagi bani intr-o "pusculita" (pt ca asta sunt toate "troacele" astea vechi) si ca nu te-ai dat batut si ti-ai luat logan"...

smile.gif Sper ca nu am ofensat pe nimeni

+Quote Post
evildeath
post Sep 26 2009, 08:44 PM
Post #192

QUOTE (adi.dima @ Sep 26 2009, 09:36 PM) *
Nu stiu, ceva incurajator de genu': "bravo bai asta ca bagi bani intr-o "pusculita" (pt ca asta sunt toate "troacele" astea vechi) si ca nu te-ai dat batut si ti-ai luat logan"...

smile.gif Sper ca nu am ofensat pe nimeni

mare pusculita smile.gif) mai bine ii zic cont bancar smile.gif)

+Quote Post
xox
post Sep 26 2009, 10:16 PM
Post #193

Beer Powered

Member No.: 460
Car: E36
Engine: M43B16

Eu unul urmaresc topicul asta de multa vreme smile.gif

Nu mi-am exprimat inca opiniile, astept sa vad ce iese. Cert e ca mi-as fi dorit si eu sa fac treaba asta pe urs pana l-am lovit. Si acu mi-ar place sa aranjez E46-le asa doar ca nu e nici timp nici bani de asa operatiune sad.gif Poate in vara anul viitor.

Dar ca idee sunt sigur ca sunt mai multi ca mine care privesc "din umbra" tongue.gif Poate si pentru ca suntem pe jumatate invidiosi ca nu apucam sa facem si noi pe a noastre laugh.gif Chit ca-s noi, cat ca-s vechi, multe au nevoie de TLC care arati tu aici biggrin.gif

Concluzie: Chiar daca nu sunt fan 5er, iti tin pumnii si sunt curios cum o sa iasa. Vorba aia: pics or stfu laugh.gif

--------------------
Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20

+Quote Post
evildeath
post Sep 26 2009, 11:30 PM
Post #194

ms xox pt sustinerea din umbra:D
stiu cu timpu e si la mine problema...mi-a rezervat acum 2 - 3 saptamani si pentru mine sa o frec la bestie... bani deja s-au dus...mai erau pusi deoparte mai o datorie...mai un ajutor...cumva o scot la capat si duc actiunea asta la capat... dupa doar sa mai imi iau asa din cand in cand de fita...niste fise noi de bujii...bobina...chestii de genu... esapamentul iar e o investitie care nu stiu cand o sa mi-o permit ... iar vopsit+interior nu vreau sa ma gandesc smile.gif)

actiune de exemplu pentru un neamt pasionat cu bani nu reprezinta nimic:)) dar pentru standardele mele legate de ce imi pot permite e ceva deosebit biggrin.gif

probabil ca ma ambitioneaza si o scot eu cumva la capat si cu restu

This post has been edited by evildeath: Sep 26 2009, 11:32 PM

+Quote Post
ionusunt
post Sep 27 2009, 04:01 AM
Post #195

jah soldier

QUOTE (Ciupanezu @ Sep 26 2009, 09:06 PM) *
Dacă ar fi fost mai late, ai fi văzut mai multă lume exaltată.

ca sa fie mai late sunt necesari 400 de euro .banii aia au fost folositi la altele pt ca la masina sunt alte prioritati decat jante de 9 j . ideea era ca sunt bbs modelul ala.nu ca sunt late...ma rog.

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post
ionusunt
post Sep 27 2009, 04:07 AM
Post #196

jah soldier

QUOTE (evildeath @ Sep 27 2009, 12:30 AM) *
ms xox pt sustinerea din umbra:D
stiu cu timpu e si la mine problema...mi-a rezervat acum 2 - 3 saptamani si pentru mine sa o frec la bestie... bani deja s-au dus...mai erau pusi deoparte mai o datorie...mai un ajutor...cumva o scot la capat si duc actiunea asta la capat... dupa doar sa mai imi iau asa din cand in cand de fita...niste fise noi de bujii...bobina...chestii de genu... esapamentul iar e o investitie care nu stiu cand o sa mi-o permit ... iar vopsit+interior nu vreau sa ma gandesc smile.gif)

actiune de exemplu pentru un neamt pasionat cu bani nu reprezinta nimic:)) dar pentru standardele mele legate de ce imi pot permite e ceva deosebit biggrin.gif

probabil ca ma ambitioneaza si o scot eu cumva la capat si cu restu

eu zic ca e o actiune demna de apreicieri mult mai mari decat o vopsitorie .sincer, cata lume cu masini de 20 de ani sau mai vechi sau chiarr mai noi stii tu ale caror motoare si compartimente motor arata asa cum va fi al tau ? eu privesc asta ca pe o cheste foarte interesanta.cand vei deschide capota iti vor cadea masele si plombe la cum va arata.100% nou . super combinatie ce faceti voi acolo under the hood.
asta deosebeste pasiunea de figuri. faptul ca stii tu ca sub ea in coltul x e perfect curat si nou. nu doar trantim o vopsea si un interior si gata domnle e noua masina. nu nu.
o sa vreau si eu sa fac chestia asta. chiar m-ai pus rau pe ganduri . asa se face o masina "ca la carte" cu totul. ma uitam candva pe e30.de. era acolo un urs,la care daca vedeai poze de sub el ,te cruceai. pe partea de "sub ea" nu vei fi nici tu departe din ce mi ai zis cu caseta recond total si diff si alea . o sa vezi.daca ii dai si vopsea pe sub ea cand o vei vopsi ,va fi o masina de nota 10 .bafta cu treaba.incet incet o faci o masina restaurata complet.

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post
ionusunt
post Sep 27 2009, 04:13 AM
Post #197

jah soldier

QUOTE (haifisch @ Sep 26 2009, 03:31 PM) *

se refera la faptul ca lumea pe aici e indiferenta ca asta face un motor sa arate ca nou . a schimbat tot la nivel de garnituri rulmenti si tot felul de acarete de genul. curatat +vopsit fiecare detaliu. polishat baie de ulei .suporti noi. etc. adica face treaba in detaliiu.nu doar sa mearga fieru.despre asta e vorba cand pe bune te apuci sa restaurezi ceva.nu sa repari.
si lumea pe aici e ...." asa ...si ? " ...la fel si la mine cu rotile a fost acelasi film...asa ..si ? de parca pe toate drumurile vezi rs uri si rm uri cu vopseaua buna suruburile cromate in stare buna capacele in stare buna embleme la fel ... sunt piese rare si mai greu de gasit. dar vad ca nu conteaza .conteaza sa aibe 11j . ei bine,pt mine nu.

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post
haifisch
post Sep 27 2009, 09:39 AM
Post #198

Was ist Zeit?

Group: Super Moderators
Member No.: 75
Car: E28
Engine: M20 2.0i 129CP

faza cu jantele tale o sa fie o discutie pana la adanci batraneti....

nu poti sa te .... pe gusturile omului....tie iti plac astea mai micutze si mai originale ale tale altora le plac 11 j late si buza de la janta sa fie

f aproape de buza de la conturul aripii....nu tre sa fii asa rigid gen aca nu ii plac cuiva mama ca voua va plac numai borbet a si bbs cu 11j

scz de off

si ca sa fiu on....cred ca multi apreciaza ceea ce face evildeath acolo dar multi inclusiv eu asteptam rezultatul final....cum arata dar si cum

va merge....nu cred ca daca toata lumea ar posta "tine-o tot asa" si "bafta" etc ar insemna mai mult

P.S. abia acum am vz postul tau adi...nush poate eu sunt altfel....eu consider ca adevaratul sprijin e cand oferi ajutor

nu neaparat cand stai in spatele tastaturii si zici way to go....

This post has been edited by haifisch: Sep 27 2009, 09:42 AM

+Quote Post
Ciupanezu
post Sep 27 2009, 11:59 AM
Post #199

100% BMW corupt

QUOTE (ionusunt @ Sep 27 2009, 05:01 AM) *
ca sa fie mai late sunt necesari 400 de euro .banii aia au fost folositi la altele pt ca la masina sunt alte prioritati decat jante de 9 j . ideea era ca sunt bbs modelul ala.nu ca sunt late...ma rog.

Eu vorbesc din punct de vedere estetic, detaliile mă interesează mai puţin.

+Quote Post
ionusunt
post Sep 28 2009, 12:21 AM
Post #200

jah soldier

QUOTE (Ciupanezu @ Sep 27 2009, 12:59 PM) *
Eu vorbesc din punct de vedere estetic, detaliile mă interesează mai puţin.

dpdv estetic sunt impecabile .doar nu s late. nasol rau

@moarteadiavolului - tongue.gif vezi ca maine trec pe acolo sa iau plasticele si sa il intreb pe dima ce materiale imi vor trebui pt jante si barele m tech

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO

+Quote Post

20 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 01:09 AM