IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Probleme diferential?
Robert1
post Apr 24 2007, 08:39 PM
Post #1

9% BMW corupt
*

Group: Members
Member No.: 522
Car: E36
Engine: M50 2.5

Salut.Am un urs 1.8 din '85 si de ceva vreme scoate niste sunete cam ciudate.Unul din sunete mi se pare ca vine din dreptul cutiei de viteze .,..acum nu stiu sigur ,poate fi si din spate ca il aud mult mai tare cand merg cu geamu deschis pe vreo strada mai ingusta.Sunetul se manifesta doar in momentul cand accelerez.Este un sunet ca si cum o tabla ar atinge de planetara sau ceva de genu...Dar asta doar in momentul cand accelerez...daca las masina sa mearga cu o anumita viteza fara sa accelerez nu se mai aude.Poate fi din cauza uleiului din cutie sau diferential(lipsa sau f vechi)?Si mai are un sunet pe care-l face de cateva zile dintr-o data...are un huruit,un "fluierat" tot din spate cred...care tine cam 200-300 de ture incepand cu 2000 RPM.Sa fie de la ulei sigur sau e posibil sa fie vreo planetara bulita?va rog spuneti-mi si mie de la ce ar putea fi daca stiti vreunu.Multumesc anticipat.Salut.
Go to the top of the page

+Quote Post
316i
post Apr 24 2007, 11:03 PM
Post #2

Road Runner

From: La dreacu'
Member No.: 9
Car: BMW E30 08/90
Engine: 08/94 M42 318iST

In primul rand verifica nivelul de ulei la cutie si diferential.

--------------------
16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008.

+Quote Post
io'sŪ
post Apr 24 2007, 11:15 PM
Post #3

.

Group: Super Moderators
From: Bucureşti
Member No.: 72
Car: .
Engine: .

cum se aude, din ce in ce mai tare? cu cat creste viteza cu atat creste si zgomotul in intensitate? ... sau se aude la fel pe toate treptele de viteza sau numai pe anumite trepte?

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"

+Quote Post
Robert1
post Apr 24 2007, 11:22 PM
Post #4

9% BMW corupt
*

Pai zgomotu ala care il am de cateva zile nu se aude decat putin intre 2000-2300 RPM.Este un huruit ...un fel de "fluierat".Celalalt zgomot care il am mai de mult se aude doar cand accelerez si am observat ca face rau de tot cand accelerez tare de la ture joase gen 1500-2200-2500 de ture.Dupa 3000 de ture parca nu se mai aude cand accelerez.maine o sa-i schimb uleiul in cutie si diferential oricum.Salut si multumesc pt raspuns,sper sa fie de la ulei.Bafta

+Quote Post
io'sŪ
post Apr 24 2007, 11:44 PM
Post #5

.

eu cred ca nu este de la diff, problema e direct din cutie, nu stiu daca o sa mai poti rezolva ceva chiar daca schimbi uleiul, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa-l schimbi
go for it si vb dupa ! wink.gif

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"

+Quote Post
Robert1
post Apr 25 2007, 10:46 PM
Post #6

9% BMW corupt
*

Da...se pare ca io's a avut dreptate...nu e din cauza uleiului.L-am schimbat,intr-adevar era negru dar sunetul ala tot a ramas.Ma mai gandesc sa nu fie cumva de la evacuare pt ca eu am niste serpisori la motor care nu au fost tocmai profesional facuti...si au o tabla deasupra lor cum ar veni, ca sa nu degaje prea multa caldura cred,si mi-e ca e de la aia.(ar fi bine).Tind sa cred asta pt ca si pe loc accelerand motorul tot se aude sunetu ala.Nu chiar asa cum se aude cand accelerez in mers dar tot se aude.Nu stiu cum sa mai incerc sa vad ce e.Motorul merge rotund si trage bine pt un 1.8. si nu cred sa fie de la el pb.E posibil sa fie si ambreiaju cumva?Salut.

+Quote Post
io'sŪ
post Apr 25 2007, 10:57 PM
Post #7

.

QUOTE (Robert1 @ Apr 25 2007, 11:46 PM) *
...Tind sa cred asta pt ca si pe loc accelerand motorul tot se aude sunetu ala.Nu chiar asa cum se aude cand accelerez in mers dar tot se aude....

si daca ti ambreiajul apasat se aude? si pe loc poate cutia sa faca galagie daca nu apesi ambreiajul

--------------------

+Quote Post
Robert1
post Apr 26 2007, 10:54 AM
Post #8

9% BMW corupt
*

Da face galagie si cu ambreiaju apasat...O sa ma duc acum sa vad daca o fi de la serpishorii aia cu toate ca nu se aude decat cand sunt in masina si accelerez...daca deschid capota si accelerez stand acolo nu se aude sunetul ala.Salut si ms inca o data.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 10:25 PM